Loading...

DB Schenker hakee kuljettajia RekryKoulutuksella

235 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Streamed live on Aug 21, 2019

Hakuaika päättyy: 1.9. klo: 23:45

Mitä mieltä olet MessiLive.fi -lähetyksestä? Anna meille palautetta! https://bit.ly/2wspU6a

Haluatko työskennellä osana globaalia logistiikan verkostoa?

DB Schenkerin laaja verkosto antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa noin 1 300. Yrityksessä arvostetaan monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista.

RekryKoulutuksen tavoitteena on kehittää opiskelijan ammatillisia valmiuksia siten, että hän suoriutuu koulutuksen jälkeen DB Schenker Oy:n kuljettajan työtehtävistä yrityksen vaatimusten mukaisesti - tehokkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti.

Koulutuksen kesto on 140 päivää, josta työssoppimisen osuus on noin 60 päivää. Opintoaihekohtaiset opiskelumäärät tarkentuvat opiskelijalle laadittavassa henkilökohtaistamissuunnitelmassa.

Teoriaopetus on pääsääntöisesti arkisin klo 8.30 - 15.00. Ajo-opetus on kahdessa vuorossa, klo 6.00 - 14.00 / 14.00 - 22.00. Työssäoppimisjaksojen aikana opiskelu tapahtuu yrityksen laatiman aikataulun mukaan.

RekryKoulutuksen tavoitteena on, että jokainen koulutuksen hyväksyttävästi suorittanut opiskelija työllistyy yritykseen.

Katso lisätietoa ja hae: koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686476?searchPhrase=db&&&announced=0&sort=1

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion tai Iisalmen TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.

Loading...

Live chat replay is not available for this video.

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...