Loading...

NIKODAN Conveyor Systems AS - Tick Cad - Autodesk

102 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 22, 2019

NIKODAN får det fylde udbytte af deres software investering

Ved NIKODAN Conveyor Systems A/S er Inventor og Tick Tool hjertet i konstruktionsafdeling.

Virksomheden projekterer og fremstiller kundetilpassede transportører, og komplette transport- og håndteringsanlæg til fødevareindustrien. Virksomheden har i dag 65 kvalificerede medarbejdere indenfor udvikling, produktion, salg og service.


Inventor er hjertet i konstruktionsafdeling og NIKODAN Conveyor Systems, får det fulde udbytte af deres softwareinvestering i Autodesk PD&M Collection. I samarbejde med Tick Cad har virksomheden implementeret Inventor, Vault Workgroup, Fusion 360, Tick Tool Sync samt Tick Tool Manage til at håndtere produktudviklingen, konstruktion og dokumentation.

”Samarbejdet med Tick Cad er en stor fordel for huset, idet Tick Cad har et solidt branchekendskab, og er en aktiv sparringspartner i forhold til udvikling af tillægsprogrammer til vores Autodesk løsning” Gert Jensen, NIKODAN Conveyor Systems A/S


Conveyor Systems med fokus på hygiejne
Se med, når Gert Jensen fortæller om NIKODAN Conveyor Systems A/S brug af Autodesk Product Design and Manufacturing Collection samt Tick Tool, og hør hvad løsningen har betydet i forhold til øget effektivitet af virksomhedens workflow og styrkelse af konkurrenceevnen.


Vi hjælper også gerne din virksomhed med at optimere anvendelsen af CAD software, overblik over pdf, dxf - filer mfl. samt fejlfri levering af styklister og stamdata til ERP. Ring til Tick Cad på tlf. 72 118 184.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...