Loading...

Festivalul Antic Tomis 2013

627 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 17, 2013

In 2013 celebram a doua editie a Festivalului Antic Tomis. Pe parcursul acestui an, a fost stabilit un nou model de manifestare istorica. Departe de a fi doar o sarbatoare istorica, atat de abundente in tara noastra, acest nou model de festival are o puternica componenta educaționala.

Festivalul Antic Tomis este un eveniment cultural-istoric care valorifica istoria si vestigiile antice specifice zonei Constanta, prin activitati de arheologie experimentala. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare Turistica Litoral-Delta Dunarii si SC. Groove Hour SRL Constanta cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta si al Primariei Muncipiului Constanta, iar evenimentul se desfasoara timp de 3 zile, in Constanta, in perioada de varf a sezonului estival.

Festivalul Antic Tomis a fost propus de agentia de comunicare si marketing cultural Groove Hour pentru prima data in anul 2006 Consiliului Judetean Constanta revenind in 2012 cu aceeasi propunere catre Asociatia de Promovare Turistica Litoral -- Delta Dunarii.

Succesul primei editii din anul 2012 a facut sa intelegem necesitatea de a organiza acest festival anual, deoarece nivelul local a fost depasit dvenind un eveniment național și internațional. Festivalul Antic Tomis este un festival cultural international dedicat si specializat in reconstituire istorica antica.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...