Upload

Loading...

Commercial Cipier (2007) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer

421,101 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Apr 5, 2007

'You must be the Dutch Guy' is de start van een wat merkwaardige rondleiding door een gevangenis. Hier gaat hij dus aan het werk. Maar langzamerhand gaat de cipier in opleiding werkelijk geloven dat dit de manier is om blijkbaar met gevangenen om te gaan... Een koekje van eigen deeg?

Achtergrond commercial:
'Cipier' is opgenomen in de Kozma Gevangenis in Boedapest. De opnames in een vleugel van de gevangenis waren voor de crewleden en de acteurs een bijzondere gebeurtenis. Zeker toen zij hoorden dat een gedeelte van de gevangenis nog gewoon in gebruik was.

De twee acteurs (Neil Todd en Justin Flagg) zijn afkomstig uit Groot Brittanniƫ. De gevangenis had dichte deuren met een klein luikje. De regisseur vond dit voor de opnames niet duidelijk genoeg. Daarom werden voor de film open deuren met stangen gemaakt die door middel van touwtjes geopend konden worden.

Over Centraal Beheer:

Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.

Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

Even Apeldoorn Bellen: (055) 579 8000

Even contact
Website: https://www.centraalbeheer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cent...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...