Loading...

Foraje puturi SC Ananova Foraje SRL 0749093200

1,152 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 26, 2014

http://www.euforaje.ro/firma/ananova-... In acest video este prezentata firma de foraje puturi pentru alimentare cu apa SC Ananova Foraje SRL Telefon: 0749093200 din Bucuresti.

Executa Foraje verticale pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari). Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale. Lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj, deviat, percutant, rotativ, dirijat si de investigatie nedistructiva, foraj umed, foraj uscat. Executie de foraje pentru alimentare cu apa, diametru mare, executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru epuisment), executie foraje de studii. Utilaje pentru lucrari de foraj: instalatii de foraj, motocompresoare aferente, instalatii de carotaj, sisteme complete de instalatii,pompe submersibile,pompe de caldura. Consultanta tehnica in foraje de apa. ANA NOVA FORAJE ROMANIA

Serviciile nostre sunt:
FORAJE PUTURI, FORAJE DE EPUISMENT SI MONITORIZARE Foraje hidrogeologice pentru ape potabile sau industriale (foraj puturi, foraj de alimetare cu apa, etc)
Piloti forati
Foraje geotehnice
Foraje speciale (piezometre,etc.)
Studii geotehnice
Alte feluri de foraje (foraje geotermale)
Alte servicii
Investigatii geofizice in gauri de sonda pentru alimentari cu apa


POMPE APAPOMPE APA

Pompa Plug&GO
Certificat Garantie + Declaratie Conformitate
Instructiuni
Catalog 2010
Product Upgrades 2010

Pompe submersibile profesionale

Pompele submersibile ZDS sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor foarte ridicata, motiv pentru care noi oferim Garantie Fara Intrebari!

Ele ofera o combinatie unica de eficienta, protectie a motorului, întretinere usoara si o rezistenta ridicata la abraziune, asupra omniprezentului dusman al tuturor pompelor – nisipul.

Bucurati-va de calitatea noastra!

Noi garantam calitatea pentru toate produsele livrate de compania noastra. Deasemenea aceasta se reflecta si prin "Garantia fara comentarii" asigurata de noi, calitatea este certificata de ISO, iar noi consideram calitatea fiind cheia succesului nostru pe termen lung

Dupa cunostintele noastre, ZDS este singurul producator de pompe care ofera cu adevarat o "garantie fara întrebari" pentru întreaga sa gama de produse.

Aceasta înseamna ca indiferent de problemele de functionare aparute la dumneavoastra , noi vom schimba produsul neconditionat in perioada garantiei care este de 24 luni de la cumparare. Noi vom solicita doar ca produsele sa nu fi fost desfacute sau modificate si sa fie returnate complet, într-o singura bucata …

Pompele submersibile ZDS sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor foarte ridicata, motiv pentru care noi oferim Garantie Fara Întrebari! Ele ofera o combinatie unica de eficienta, protectie a motorului, întretinere usoara si o rezistenta ridicata la abraziune, asupra omniprezentului dusman al tuturor pompelor – nisipul.

ZDS stie ca satisfactia dumneavoastra vine din exploatarea,si nu din aducerea acestora înapoi.
POMPE APA

Pentru a putea beneficia de toate avantajele posedarii unei surse subterane de apa, prevenirea unor eventuale defectiuni, este o metoda mai eficienta decat remedierea lor. De aceea va recomandam contractul de mentenenta propus de ANA NOVA FORAJE.

Acest serviciu include :

vizite anulale ale forajului, cu testarea pompei pentru a verifica daca opereaza in parametri optimi
analiza de apa
prioritatea apelurilor de urgenta
remedierea defectiunilor aparute
pretul acestor servicii este diferit pentru fiecare caz in parte.

Adresa noastra este:
Str. Trapezului, nr. 7, Bloc G1B, Scara A, Etajul 1, Ap. 8, Sector 3 Bucuresti Romania
Mobil
0720.218.504
0763.778.789
0749.093.200

Fax: 0216.741.368
E-mail: office@ananovaforaje.ro

Telefon: 0724217669
Cod Fiscal: RO23764694
Registrul comertului: J40/7212/2008
Cont: RO40BRDE426SV30126344260
Banca B.R.D - Sucursala Lacul Tei

Lucrari de referinta:
REFERINTE - GEOHIDROTERV KFT cu sediul in Budapest - S.N.T.F.C, ~C.F.R.Calatori ~ S.A. - S.C GERFATUR TRANS SRL - RAIBBOW COMPANY PRODUCTION SRL - S C BCD CONSTRUCT EXPERT SRL - MERIDIAN BISINESS GRUOUP - MANASTIREA CERNICA - VOLUM PLAN ARHITECT SRL - SC A.G.-CHIM TRADING-COMPAN SRL - SC CAPRA NERA BY DEESSE OF - ELECTROZEP EXIM - SC MAER IMPORT EXPORT - SC FARM TECH SRL - SC LOCATA PREMIUM - SC BAUMEISTER SA - CRIS SPEED TRANS SRL - AZUR EXPERT CLEANING SRL - SOD SILVA GROUP ROMANIA - GINZLER STAHL - SERVICIUL DE AMBULANTA ILFOV - S.C. DP BANEASA S.R.L - AGMUS S.A - CONSTRUCT INVEST S.R.L - TESS CONEX S.A - JOINT VENTURE PIZZALOTI TIRENA SCAVI

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...