Loading...

TUR MÄSSAN 2011

1,188 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 4, 2011

Under fyra dagar i slutet på mars månad förvandlas Svenska Mässan och Göteborg till "Världens Mötesplats"! Resereportern Anna Lundholm besöker resemässan TUR där man får "mycket av lite"...
Johan Rudolf från Royal Caribbean berättar om fördelarna med att åka på kryssning, Pär Alm från Explore Tours delger oss deras koncept och sätt att resa och Kleoniki Boula från grekiska ön Samos lockar oss till "Pythagoras ö" i Medelhavet.
-Musik är en väsentlig del av vårt liv och vår livsstil, säger Mrs.Tamara Gigato Hernández från Stockholmsbaserade Cuba Tourist Office.
Sverigeavdelningen på övre plan påvisar att de olika regionerna och städerna i Sverige är duktiga på att profilera sig. Anna testar lite sill från Klädesholmen i Bohuslän.
-Vi har tre st. festivaler i Serbien under augusti månad och Belgrad blev utsedd till en av världens tio bästa partystäder av Lonely Planet, berättar Dejan Veselinov från Belgrads Turistorganisation, med inte så lite stolthet i rösten. Den tyngsta är självfallet
"Belgrade Beer Fetival"(17-21/8) som lockar över en miljon besökare!
I centrala Turkiet kommer regionen Kappadokien att satsa hårt på marknadsföringen. Eleganta boutiquehotell i pittoresk miljö(hålor i bergen)
samt luftballong och kamelridning är stora dragplåster, säger Ekstra Tourism & Travel, Mustafa Özen.
Rio de Janeiro har fått en otrolig upprustning inför fotbolls-VM år 2014
och alla riobor(cariocas) ställer upp för staden. Ja, så säger i alla fall riobon Mikael Johansson som förestår "Way to go Brasil".
Besökarna Linda och Minella drömmer om de "Rosa Bussarna", Bengt tycker att TUR blivit oroväckande mindre till ytan och John åker gärna på kryssning i Medelhavet. Huvudsponsor i år var Sveriges största webbreseportal och jämförelsesajt- reseguiden.se.
TUR befäster sin ställning som Skandinaviens främsta turistmässa för möten och resor även om monterytan och de deltagande ländernas storlek minskat avsevärt. Visst påverkar det ekonomiska konjunkturläget, kriser, oroshärdar och naturkatastrofer världen över...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...