Loading...

RBC Roosendaal - RKC Waalwijk

5,152 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Dec 3, 2010

RKC Waalwijk heeft de druk op runner-up FC Volendam weten op te voeren. Na een boeiend duel in de vrieskou wisten de Waalwijkers in het MariFlex Stadion uiteindelijk het Brabantse onderonsje met RBC Roosendaal toch met 4-2 te winnen.

De toeschouwers die de winterkou hadden getrotseerd hadden het gelijk aan hun zijde. Binnen twintig minuten zagen zij twee treffers. Robert Braber bracht RKC Waalwijk na dertien minuten aan de leiding, maar Melvin de Leeuw bracht de Roosendalers snel weer langszij. Na de nodige kansen over en weer wisten de bezoekers na ruim een half uur voor de tweede keer toe te slaan. De wijze waarop dit gebeurde was wel een tikkeltje gelukkig. Een inzet van Braber veranderde via RBC-verdediger Joey Brock van richting. Goalie Arjan Christianen stond hierdoor op het verkeerde been stond en kon zo de 1-2 van Roald van Hout niet meer voorkomen.


De thuisclub toonde na de hervatting veekracht en zag deze al rap worden beloond met de 2-2 van Cuco Martina. In de slotfase was het toch RKC dat weer de leiding nam. Dit keer was het Ard van Peppen die na een combinatie met Aaron Meijers als doelpuntenmaker de felicitaties in ontvangst mocht nemen. Derk Boerrigter stelde vervolgens de driepunter voor de bezoekers veilig door op aangegeven van Fred Benson de 2-4 achter Christianen te schieten.

RKC Waalwijk staat nu op één punt van nummer twee FC Volendam dat nog wel de thuisbeurt tegen FC Eindhoven mag inhalen.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...