Loading...

11 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Premiered Jan 24, 2019

Proiectul Erasmus+ „Active Citizenship” a ajuns la final, unul formal întrucât tema și experiențele dobândite ne vor însoți mai departe în activitatea noastră. Am punctat finalul proiectului alături de o parte din tinerii implicați direct în proiect, de voluntari și parteneri locali precum Complexul Turistic de Natație reprezentat de Ciprian Prisăcaru, Colegiul Național Constantin Carabella reprezentat de Ligia Mihaela Ion și Primăria Aninoasa reprezentată de Vlăduț Niculae, reprezentanți ai unor instituții și organizații cu rol determinant în dezvoltarea tinerilor precum Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița reprezentat de Valentin Stancu și Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița reprezentat de către Sebastian Bobeică și Olivia Ghica. Ne-am bucurat să vedem în sală și chipuri noi, tineri din comunitate și reprezentanți ai unor ONG-uri dâmbovițene care au arătat interes pentru a veni alături de noi.

La standul #DeDataAstaVotez cei prezenți au aflat informații despre campania dedicată alegerilor europarlamentare și despre modul în care fiecare dintre noi se poate implica.

Mulțumim tuturor pentru energia transmisă și ne dorim să vă avem alături în continuare în misiunea noastră.

Videoclip realizat de Lucian Gabriel Photography
#ActiveCitizenship #ErasmusPlus #ErasmusRomania #UniuneaEuropeana #AsociatiaBeYou #Europa #CetatenieActiva #Targoviste #Aninoasa #ParlamentulEuropean #EuropeanParliament #dedataastavotez #thistimeimvoting #EP2019 #AlegeriUE2019 #EPRomania

Loading...

Chat Replay is disabled for this Premiere.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...