Loading...

Opleiding Impactvolle Marketinganalist van het Customer Insights Center (RUGCIC)

232 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 31, 2014

Het belang van impactvolle marketinganalisten wordt voor bedrijven in de huidige markt steeds groter, omdat managementbeslissingen aantoonbaar effectiever worden naarmate deze beter zijn gebaseerd op feiten uit analyses van klant(en)gedrag.

Toch hebben veel managers en analisten het gevoel dat ze op dit punt ‘onderpresteren’ en dat er dus nog een wereld te winnen is. Dat is de reden waarom het Customer Insights Center een interessant opleidingsprogramma heeft ontwikkeld waarin wetenschap en praktijk samenkomen, met als doel om analisten bij te spijkeren ten aanzien van de nieuwste methoden, technieken en competenties die echt het verschil maken.

Hierbinnen wordt uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe inzichten rondom Big Data vraagstukken (van churnmodellen tot segmentatie, etc. etc.), terwijl ook belangrijke communicatievaardigheden worden getraind waarmee analisten overtuigender en doeltreffender kennis kunnen overbrengen aan de business.

Extra bijzonder is dat deze opleiding sinds kort is opgenomen in het curriculum van de Groningen University Business School. Nieuwe deelnemers ontvangen een officieel diploma van de Rijksuniversiteit Groningen.

Daarnaast biedt de unieke, kleinschalige opzet ruimte voor individuele coaching en het gebruik van voorbeelden en datasets uit de eigen werksituatie. Deze aanpak verzekert dat iedere deelnemer voldoende individuele aandacht krijgt.

De afgelopen zes edities hebben veel opgeleverd. Zo vertelt Nicole Lakens, data-analist bij Nationale Nederlanden: ‘Deze opleiding biedt een waardevolle combinatie van de harde en de zachte kant van het vak. (..) Inmiddels heb ik de cursus al aan iemand aangeraden en dat blijf ik ook doen, want het is zeer nuttig voor iedere analist die zijn impact wil vergroten!’ Bart Derksen, inmiddels manager bij Univé, vult aan: 'deze opleiding helpt je een completere marktanalist te worden in de turbulente omgeving van je functie en je organisatie'.

  • Category

  • Song

    • Inspire-10511
  • Artist

    • Monophobia Studio
  • Licensed to YouTube by

    • AdRev for Rights Holder; AdRev Publishing, and 3 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...