Loading...

Gaston Berghmans - Christmas In Paris - Teaser 2

5,410 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 13, 2008

Gaston Berghmans zijn laatste film! Christmas In Paris, In de bioscoop 17 december 2008.

Vlaams komisch legende, Gaston Berghmans ("Gaston en Leo", "Paniekzaaiers", "Zware Jongens", "Hong Kong") is de castprincipaal van het komisch drama "Christmas in Paris" onder de regie van debuterend filmregisseur Hans Royaards.

December 2006. Op een koude winternacht, net voor Kerstmis, loopt een 16-jarige jongen, Nick van Sant (Mattias Van de Vijver) weg uit een instelling in de Ardennen.
Tijdens zijn vlucht ontmoet hij Leon Gevers (Gaston Berghmans), een op retour zijnde, aan lager wal geraakte krasse zeventiger uit de showbizzwereld die net terugkeert van een mislukt optreden.
Het contact tussen de twee verloopt niet meteen van een leien dakje, maar al snel wordt duidelijk dat ze elkaar nodig gaan hebben om hun respectievelijke doel te bereiken.
Leon raadt Nick aan zijn enig overblijvende familielid, een rijke, excentrieke pianiste, Alice Gardner (Chris Lomme), op te zoeken zodat hij zijn innerlijke rust kan terugvinden. Nick moet te weten komen wat er met zijn ouders is gebeurd.
De raadsman van Alice, notaris Bruno Weinberg (Hans Royaards), probeert er, uit persoonlijke motieven voor te zorgen dat Nick snel terug opgesloten zal worden en het contact met zijn grootmoeder niet zal kunnen ophalen.
De zoektocht naar de geheimen uit het verleden is zwaar en veroorzaakt vele, uiteenlopende emoties, maar wordt de balans van een prachtige band tussen de drie spilfiguren van Christmas in Paris.

"Christmas in Paris" is een prachtig, ontroerend verhaal over drie verloren mensen op zoek naar zichzelf. De film is grotendeels een road movie. Dit niet enkel letterlijk, maar tevens ook figuurlijk, de reis in henzelf.
Andere Belgische topacteurs als: Dirk Van Dijck ("Het Eiland", "Matroesjka's 2"), Frank Aendenboom ("Lili & Marleen", "Hallo België"), Greg Timmermans ("Ben X"), Hans Royaards ("Familie", "Samson & Gert"), Rik Hancké ("Wittekerke", "Heterdaad") en Paul 'Boogie Boy' Ambach vervolledigen het plaatje.

Bijzonder is ook dat Jazzlegende Toots Thielemans een rolletje vertolkt in de film, weliswaar als zichzelf.

Debuterend filmproducent Benjamin Royaards staat aan het hoofd van productiehuis Untouchable Entertainment. Hij heeft een uitermate jonge gedreven ploeg samengesteld om dit prachtige verhaal te verwezenlijken.

Kinepolis Film Dirstribution (KFD) verzorgt de bioscoopdistributie van Christmas in Paris in België en Luxemburg.

IN DE BIOSCOOP VANAF 17 DECEMBER !

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...