Loading...

SlimCleaner 3.0.20085

225 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 18, 2012

SlimCleaner is een veelzijdige, goeduitziende pc opruimer en optimaliseerder die gebruikmaakt van een cloud-systeem, waarbij duizenden gebruikers en experts ratings geven waarmee ze onervaren gebruikers kunnen adviseren wat ze wel en niet moeten verwijderen.

Vandaag is de spiksplinternieuwe SlimCleaner 3.0 uitgebracht. Nieuw in deze versie zijn de Disk Wiper, Disk Analyzer en verbeterde Shredder die onder het kopje Disk Tools terug te vinden zijn.
De Disk Wiper kan hele harde schijven uitwissen (voorzichtig gebruiken dus, want dit is onomkeerbaar!) of alleen de vrije ruimte om eerder weggegooide bestanden volledig te overschrijven. De Shredder is voor losse bestanden en mappen.

De Disk Analyzer geeft een overzicht van de mappen en bestanden op je pc en de ruimte die ze innemen. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten waar het ruimtegebrek op je C:-schijf vandaan komt.

SlimCleaner 3.0 is met deze nieuwe tools weer completer geworden en blijft één van onze favoriete pc schoonmakers.

SlimCleaner is verkrijgbaar voor Windows XP, Vista en 7. Let tijdens de installatie goed op dat je kiest voor Custom Installation en de vinkjes weghaalt bij de AVG Security Toolbar en Safe Search als je deze niet in je browser wilt.

Bron: http://www.gratissoftwaresite.nl/down...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...