Loading...

Gemeente Brummen lanceert nieuwe website!

510 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 15, 2011

De geheel vernieuwde en verbeterde website van de gemeente Brummen is online. Vanaf nu kunnen inwo-ners, bedrijven, toeristen en andere belangstellenden terecht op www.brummen.nl voor informatie over wonen, leven, ondernemen en recreƫren in onze gemeente. En natuurlijk over het bestuur en de organisatie van de gemeente. Zo vindt men op de site de laatste stand van zaken van gemeentelijke plannen en projecten. Bovendien kunnen burgers en bedrijven binnenkort ook tal van producten en diensten online aanvragen.

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan een moderne en sterk vernieuwde website. Het resultaat: een site met een frisse uitstraling en veel nieuwe mogelijkheden. Ook de structuur van de website is gewijzigd: de nieuwe indeling sluit meer aan bij de beleving van de bezoeker. Zo vindt deze snel de weg naar bijvoorbeeld het digitaal loket of informatie over alles met te maken heeft met wonen en leven in onze gemeen-te. Met deze site leggen we een uitstekende basis om onze dienstverlening de komende jaren verder te verbete-ren.

Officiƫle lancering
De website is donderdagmiddag 15 september officieel de lucht ingegaan. Bij de lancering kreeg burgemeester Niels Joosten hulp van de leden van het testpanel. Dit bestond uit burgers die in de afgelopen periode de site al hebben bezocht, getest en hun opmerkingen hebben doorgegeven. Een filmpje van de lancering is te zien op www.brummen.nl.

We nodigen nu ook alle andere inwoners en belangstellenden uit om onze website te bezoeken en gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden. Zoals het online maken van afspraken voor bijvoorbeeld de aanvraag van een paspoort of rijbewijs. Opmerkingen over of suggesties voor de nieuwe website zijn welkom bij de medewerkers van team communicatie: voorlichting@brummen.nl.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...