Loading...

Massimo - Indija

2,119,681 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 14, 2008

kupi MP3/CD http://goo.gl/rA1SQ
Massimo - Indija
album: Sunce se ponovo rađa
Aqaurius Records, 2008.
režija: Radislav Jovanov Gonzo

Tijekom prošlog tjedna održano je snimanje novog video spota Massima Savića za pjesmu „Indija". Riječ je o pjesmi koja najavljuje novi Massimovom studijski album „Sunce se ponovo rađa".

Snimanje video spota održano je na cijelom nizu lokacija -- od teatra Exit, u kojem su snimane studijske scene, preko Jarunskog jezera, sve do leta balonom iznad Zagorja. Redatelj Radislav Jovanov-Gonzo i Massimo su za potrebe snimanja spota poletjeli balonom iznad pitoresknih zagorskih brega i postali baruni. Naime, prema starom francuskom zakonu (koji je formiran u vrijeme kad su balonom mogli letjeti samo izuzetno bogati građani) tko god je poletio balonom postao je barun mjesta gdje je balon sletio. Tako su Gonzo i Massimo postali baruni od Grabrovca. Prilikom sljetanja dočekani su uz šampanjac, a nakon obrednog klečanja uručene su im i povelje o uspješnom letu i pripadajućoj barunskoj tituli.
„Indija" je kompozicija koju je napisao poznati slovenski kantautor Jan Plestenjak, i ujedno to je prvi puta da Jan i Massimo surađuju. Pjesma kroz cijeli niz glazbenih asocijacija inducira Indiju, pa se zbog toga u video spotu pojavljuje i Lalita s Mauricijusa, koja je za ovu priliku obukla tradicionalni sari i postala Indijkom. Massimov novi album trebao bi se u svim CD shopovima pojaviti u prvoj polovici rujna.

Zgodno za znati:
- tijekom snimanja video spota u nekoliko kadrova je korišten prototip novog modela mobitela Samsung Omnia. Riječ je o mobitelu sa velikim ekranom osjetljivim na dodir...
- Massimo je u mlađim danima putovao kroz Indiju...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...