Loading...

Maskens mester

9,736 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 21, 2011

Langt oppe i de sydamerikanske Andesbjerge bor en lille indianerstamme fra inkaernes tid. Her er man ikke en rigtig mand, før man kan strikke! Allerede i 5-6 års alderen lærer mændene at mestre strikkepindene, og som voksne skal de bestå den ultimative manddomsprøve, før de kan blive gift. At strikke en helt bestemt hue..

Mød unge Hipolito, der snart skal giftes med sin udkårne, Teodocia. Men først skal han strikke den vigtige gifte-hue. På sidelinien venter faderen Alejandro spændt på resultatet. Han har nemlig lært sønnen at strikke, så det er vigtigt for familiens ære, at huen bliver rigtig fin.

Filmen "Masken Mester" udspiller sig i smukke, farverige omgivelser i det sydligere Peru. Den giver et indblik i, hvordan et lille, originalt samfund lever. Og med helt andre kønsroller, end vi er vante til herhjemme.

En film af Stine Bjerre Jørgensen og Stine Sillesen.

Fremvisning af filmen
Offentlig fremførelse, herunder embedding og direkte links til filmen på offentligt tilgængelige hjemmesider, forudsætter en forudgående tilladelse fra KODA.

Use of the movie
Public performance, including embedding and direct links to the movie on publicly accessible websites, subject to prior license from a Performance Rights Society.

Comments are disabled for this video.
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...