Loading...

Iarta-ma....Dumnezeul meu....

13,665 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 3, 2011

Muzica crestina....

"Iarta-ma, Doamne, ca, desi mi-ai dat daruri mai multe decat au avut parte alti oameni, tot nu am putut sa fac voia Ta intocmai. Iarta-ma ca, in ciuda cunoasterilor pe care mi le-ai ingaduit, "haina" mea umana nu a putut fi "domesticita" cu totul. Iarta-ma ca, de multe ori, voind sa fac voia Ta, ma trezeam ca nu stiu caile, sau ca nu am destula putere, sau ca nu imi pot invinge natura.Iarta-ma ca, de multe ori, chiar m-am suparat pe Tine pentru incercari. Iarta-ma ca nu am reusit sa fiu nici om complet, nici slujitor perfect. Totdeauna la mijloc, totdeauna "prabusiti in amestecul nostru de necredinta si credinta", dupa cum frumos si adevarat spune un filosof urmator al Tau!
Si mai iarta-ma ca, desi ai ingaduit sufletului meu multe intelegeri chiar si prin sine-insusi, tot nu am reusit sa fiu asa cum ai fi vrut Tu. Macar, iti multumesc ca mi-ai ingaduit aceasta revelatie : ca nu e de ajuns cunoasterea. Cunoasterea, altoita pe o umanitate imperfecta, nu poate aduce decat nefericire. "Cata luciditate, atata drama!", dupa cum frumos spune un alt urmator al tau.
Ca un final, Iti spun :Iarta-ma, Doamne, ca nu am folosit darurile harului Tau chiar asa cum ai fi voit Tu.Iarta-ma si ca nu am avut destula credinta...sau destula putere, ceea ce e, intr-un fel acelasi lucru.Iarta-ma ca, de prea multe ori, am uitat ca Iisus este (si) in barca mea, si m-am lasat coplesita de furtuni...Iarta-ma ca, de multe ori, in loc de fericirea de a Te urma, n-am simtit decat o imensa istovire...Iarta-ma, Doamne, ca m-am dovedit un "material cu defect", pe care nici Duhul Tau nu l-a putut innobila permanent. Daca ai fi capabil sa Te arati dezamagit(desi, stiu ca Tu nu esti ca noi) , ai avea tot dreptul sa fii astfel. Si...cam atat.Tu, oricum, stii tot ce Ti-as mai putea spune."
"Era sa uit : totusi stiu ca trebuie sa iti multumesc pentru tot ce Mi-ai dat.Si nu au fost lucruri mici.Fara ajutorul Tau, viata mea ar fi fost cu totul ingrozitoare.Tu mi-ai dat oricum lucruri minunate si ai avut grija de toate nevoile mele."
http://univcrestact.blogspot.com/2007...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...