Loading...

SUPRAS MALMÖ PRESENTERAR: MALMÖLÄKTAREN 2011

59,136 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 31, 2012

Supras Malmö summerar år 2011. Häng med på en resa runt om i Sverige och Europa.
------------------------------------------------------------------------Hör upp Malmöiter!

Måndagen den andra april står vi där igen, tillsammans, redo att ta oss an våra antagonister i kampen om SM-pokalen. Vi går för guld, det finns inget annat som räknas för Sveriges genom tiderna överlägset bästa förening. Tillsammans går vi supportar, spelare och ledare mot nya triumfer och framgångar. Det är nu vi skriver nästa kapitel i Malmö FF:s resultatrika historia, det om vårt 20:e ligaguld.

I årets första kamp gäller det att plocka tre poäng. Vem som står för motståndet? Det spelar ingen roll. En fin försäsong vittnar om ett lag som är redo för nästa prövning, med horn i pannan och en himmelsblå glöd i hjärtat. Det är nu dags för oss supportrar att göra oss redo och att mobilisera styrkorna. Det är nu vi väljer att ta vårt ansvar, det är nu vi sluter upp.

Känn solen mot era anleten, dröm er bort till den kalla fatölet som rinner ur en kran på någon av Möllans uteserveringar, förnimma er doften av krut från den himmelsblå marschfrontens bengaliska eldar och greppa tag om den förväntan som ligger i luften. En förväntan av guld.

I år gör vi det som en odelbarhet, i år skriver vi historia, i år går vi mot guld!

Vi i Supras Malmö uppmanar hela MFF-Familjen att sluta upp i den himmelsblå segermarschen som avgår 17.45 från Möllevångstorget.
I marschen råder förbud mot bangers.

Vi i Supras Malmö uppmanar alla att ta sitt ansvar som supportrar till Malmö FF och ta med en flagga till det årliga premiärflagghavet. Det är enbart ditt ansvar och ingen annans att smycka vår hemmastadion himmelsblå.

Vi i Supras Malmö uppmanar DIG att ta med dina vänner och sluta upp i den första vandringen MFF-Familjen gör mot årets SM-guld.


FÖR MALMÖ FF!
ALLA TILL STADION!

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...