Loading...

Thomas Hewitt aka LeatherFace Real Footage [HD] [720] + Subtitles In RO

923,880 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 22, 2011

In English : A group of friends passing through are stalked and hunted down by a deformed killer with a chainsaw in order to sustain his poor family who can only afford to eat what they kill.

In Romanian: Pe 20 august 1973, politia a fost chemata la o ferma indepartata, proprietatea lui Thomas Hewitt, fostul jupuitor de capete de la abatorul local din Tinutul Travis, Texas. In aceasta resedinta izolata au fost gasite resturile a 33 persoane macelarite - o descoperire cumplita, care a socat si ingrozit intreaga natiune. Multi inca mai considera ca acesta a fost cel mai celebru caz de omor in masa al tuturor timpurilor.

Purtand pe fata masti grotesti, facute din pielea victimelor sale, si fluturand un fierastrau electric, ucigasul cunoscut sub numele de Leatherface (Fata de piele) avea sa isi castige o trista celebritate o data cu titlurile aparute cu litere mari pe prima pagina a tuturor ziarelor din Texas: "Casa teroarei ingrozeste o natiune - Masacrul din Texas."

Autoritatile locale aveau in cele din urma sa impuste un barbat care purta o masca de piele, declarand apoi ca l-au ucis pe criminal si astfel inchizand cazul foarte brusc. Totusi, in anii care au urmat, multi dintre cei care au cunoscut mai indeaproape acest caz cumplit au acuzat politia ca a facut o ancheta de mantuiala si ca a ucis cu buna stiinta un nevinovat.

Acum, pentru prima data, singurul supravietuitor al acestui macel a spart tacerea, relatand povestea reala a intamplarilor derulate pe acea autostrada pustie din zona rurala a Texasului, locul unde cinci tineri s-au trezit urmariti de un maniac inarmat cu un fierastrau electric, care avea sa lase in urma sa o dara de sange si teroare - "The Texas Chainsaw Massacre."

Recorded with Fraps

Original Movie : The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Mra_Z3...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...