Loading...

Commercial UFO (2008) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer

312,303 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 26, 2008

De commercial neemt je mee naar het heelal in de wereld van de aliens. Deze griezelige buitenaardse wezens hebben het op de aarde gemunt en vliegen in hun ufo (unidentified flying object) vervolgens onze wereld binnen. Ze willen maar een ding: aanvallen! Alle troepen worden klaar gemaakt voor de grootste strijd der strijden. De ufo dringt via de dampkring de aarde binnen maar stort neer. Een complete ravage is het gevolg... of toch niet?

Achtergrond commercial:
Een recente film, uit 2008, is UFO. Nagenoeg de gehele film is met een computer ontworpen en vormgegeven. Alleen het einde van de film is weggelegd voor een echte man en een vrouw. De makers van de speciale kleding van de aliens zijn ook de makers van de pakken van de beroemde film 'Alien vs Predator'. Het ontwerp is afkomstig van Filmefex uit Boedapest. De tentakels op de kop van de 'emperor' zijn radiografisch bestuurd. De man en de vrouw aan het eind van het buitenshot komen uit Kiev. Daar hadden ook de laatste opnames plaats. Deze computergestuurde film is qua ontwerp en vormgeving verschillend van alle voorgaande films uit de 'Even Apeldoorn bellen'-campagne. Alleen al qua productietijd, die bijna een jaar in beslag nam. Er zaten wel een paar enge beelden in en daarom hebben wij, met het oog op de kleine kinderen, besloten om de film pas na 20.00 uur uit te zenden.

Over Centraal Beheer:

Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.

Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

Even Apeldoorn Bellen: (055) 579 8000

Even contact
Website: https://www.centraalbeheer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cent...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...