Loading...

Dyson draadloze stofzuiger DC35 Digital Slim

9,068 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 27, 2012

Meer info of bestellen: http://www.bestsellers.eu/huishoudeli...

Twee keer de zuigkracht van andere lichtgewicht snoerloze stofzuigers in gebruik.
Aangedreven door de Dyson digitale motor.

Dyson digitale motor
In het hart van de DC35 Multi Floor stofzuiger bevindt zich de Dyson digitale motor. Deze draait tot 3 keer sneller dan conventionele motoren en creëert de meest energie-efficiënte snoerloze stofzuiger.

Geen verlies aan zuigkracht
In tegenstelling tot conventionele snoerloze stofzuigers, gebruikt de DC35 Multi Floor stofzuiger gepatenteerde Root Cyclone™ technologie. Sterke centrifugale krachten verwijderen stof en vuil uit de lucht, rechstreeks het stofreservoir in.

Veelzijdig ontwerp
de DC35 Multi Floor stofzuiger heeft een verwijderbare buis met groot bereik voor het schoonmaken van hoge, lage en moeilijk bereikbare plekjes. Hij heeft een gemotoriseerde vloerzuigmond voor harde vloeren en tapijten. Verwijder de buis om hem als een kruimelzuiger te gebruiken voor het opruimen van gemorst eten en het schoonmaken van bekleding en de binnenkant van de auto.

Gemakkelijk te gebruiken en op te bergen
de DC35 Multi Floor stofzuiger klikt eenvoudigweg in het dockingstation voor opberging. De 22.2 V lithium-ion accu kan ofwel in het dockingstation worden opgeladen, of door een gewone oplader los van de machine. Het dockingstation bergt de machine en hulpstukken ook op wanneer deze niet gebruikt worden.

Gemotoriseerde vloerzuigmond voor harde vloeren en tapijten
Ultradunne anti-statische koolstofvezelborstels voor harde vloeren.

De koolstofvezelborstel heeft rijen ultrafijne borstelhaartjes, ontworpen om voorzichtig fijn stof van harde vloeren te verwijderen. Deze haartjes zijn gemaakt van koolstof, geselecteerd om zijn anti-statische eigenschappen.

Stugge nylonborstels voor tapijten
Roterende nylon borstels verwijderen hardnekkig vuil van tapijten

Maakt schoon onder lage meubels
De zuigmond blijft plat op de vloer bij het terugtrekken en wanneer de machine ligt. Ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren en onder lage meubels te kunnen.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...