Loading...

OPROEP: DEEL JE SCHAAMTE | SCHROOM I ANIMATIESERIE | VPRO DORST

12,617 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 22, 2017

Schroom is een animatieserie van VPRO DORST over schaamte. Een podium voor gênante momenten en pijnlijke ogenblikken waarvan het schaamrood op onze kaken komt te staan. Maar ook: een podium voor de emotie die ons allemaal niet vreemd is.

Heb jij ook een gênant verhaal? Bel, mail of whatsapp ons en misschien maken we van jouw verhaal wel een animatie! Bereik ons via 06-83832863 of ga naar vpro.nl/schroom

VPRO DORST:
Dorst is het jonge ontwikkellab van de VPRO. Getalenteerde jonge makers tussen de 20 en 34 ontwikkelen hier hun programma-ideeën en zichzelf. Bij Dorst krijgen makers de vrijheid om op hun manier verhalen te vertellen en nieuwe programmavormen te proberen. Dorst is de plek binnen de VPRO die haar deuren altijd open heeft voor de nieuwe generatie makers. Wij bieden deze makers de ruimte om te experimenteren, redactionele en productionele begeleiding en waar nodig ondersteuning van ervaren VPRO coaches. Daarnaast organiseert Dorst elk jaar een workshoptraject voor nieuw talent. Lees hier meer over de workshop.

Het doel van Dorst is tweeledig: nieuw toptalent door laten stromen binnen de VPRO en succesvolle programmaformats ontwikkelen die de jongere doelgroep van de publieke omroep aanspreken.

WAT MAKEN WE DAN?
Het perspectief van Dorst is breed. We vernieuwen zowel qua vorm als inhoud: webseries, korte films, documentaires, journalistieke programma’s, animatieseries, maar ook podcasts. Alles kan en alles mag. Check deze pagina om te zien en horen wat we allemaal bij Dorst hebben gemaakt. En hier als je wil zien waar we op dit moment druk mee bezig zijn.
online

Dorst richt zich vooral op online. Ons hoofdplatform is deze website waar je nu op zit. Daarnaast zijn we aanwezig op Facebook, Instagram en YouTube. Dorst ontwikkelt producties met het oog op online, wat een andere manier van maken vereist. Dit vinden we belangrijk omdat het jongere publiek voornamelijk online actief is en niet tot nauwelijks meer televisie kijkt. Dorst ziet het als haar taak om een jong publiek bij de VPRO te betrekken. Wel kijkt de redactie per productie of er een mogelijkheid is deze op televisie of radio te krijgen.

VPRO
Dorst richt zich op dezelfde thema’s als de VPRO in z'n geheel: onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap en geschiedenis. Lees hier meer over de missie van de VPRO.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...