Loading...

Ja som 30.000 i en serem molts més! #Guanyem30Mil

4,925 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 19, 2014

JA SOM 30.000 I EN SEREM MOLTS MÉS!
#Guanyem30Mil

Es respiren temps de canvi.
Fa temps que estem despertant, acumulant forces, trobant-nos als carrers i a les places, plantant cara a les polítiques antisocials i defensant els drets més bàsics... Ens hem adonat que si ens ajuntem podem imaginar una altra manera de fer política i dur-la a terme. I per això cal que tothom s'hi impliqui. Ja som 30.000, i en serem molts més!

Hem assolit el primer gran repte: les 30.000 signatures. A partir del 15 de setembre, passem a la segona fase del projecte, que té com a objectiu arribar a les institucions i alliberar-les dels poders econòmics que tenen segrestada la democràcia... i ho volem fer des de baix, des de la política propera, ciutadana, ajuntant-nos totes les persones que pensem que aquest pas no només és necessari sinó també urgent, que ha arribat el moment de fer-ho i que pot ser l'inici d'una veritable revolució democràtica, a Barcelona i més enllà.

Gràcies a totes les persones que han signat el manifest!
Ja som 30.000, però sabem que en som moltes més. Demostrem-los-ho!

Signa per guanyar!
https://guanyembarcelona.cat/signa/


¡YA SOMOS 30.000 Y SEREMOS MUCHOS MÁS!
#Guanyem30Mil

Se respiran tiempos de cambio.
Llevamos mucho tiempo despertando, acumulando fuerzas, juntándonos en las calles, en las plazas, plantando cara a las políticas anti-sociales y defendiendo los derechos más básicos. Nos hemos dado cuenta de que juntos y juntas podemos imaginar otras formas de hacer política y llevarlas a cabo. Y para eso es necesario que todos nos impliquemos. Ya somos 30.000, y seremos muchos más!

Hemos superado el primer gran reto: las 30.000 firmas. A partir del 15 de septiembre pasamos a la segunda fase del proyecto que tiene como objetivo llegar a las instituciones y liberarlas de los poderes económicos que tienen la democracia secuestrada... y queremos hacerlo desde abajo, desde la política cercana, ciudadana, juntándonos todas las personas que pensamos que este paso no sólo es necesario sino urgente, que ha llegado el momento de darlo y que esto puede ser el principio de una auténtica revolución democrática en Barcelona y más allá.

¡Gracias a todas las personas que habéis firmado el manifiesto!
Ya somos 30.000 pero sabemos que somos muchas más.
¡Demostrémoslo!

¡Firma para Ganar!
https://guanyembarcelona.cat/es/firma/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...