Upload

Loading...

Menah & Glitterende Eenhoorn op Wildgroei #13

644 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jun 27, 2011

Menah vergezelde Glitterende Eenhoorn afgelopen donderdag weer op het Wildgroei podium! En ze tekende 5 uur achtereen geheimen van mensen uit 't publiek.
Menah: "Voor de dertiende editie van Wildgroei wil ik het graag met jullie hebben over geheimen. 'Ik wil het blikje zijn waar je je geheimen in bewaart' is een project dat gaat over het delen van informatie, en de kwetsbaarheid die wij daarbij kunnen ervaren. Ook is het mijn eindexamenwerk. Ik presenteer zeventien geheimen die ik heb geïllustreerd, van mensen die in het beeld aanwezig zijn. Hun gezicht, naam en geboortejaar zijn gecensureerd. Ik heb een boekje gemaakt met die gecensureerde beelden. Het publiek krijgt de gelegenheid om de censuur ongedaan te maken en zo de identiteit van de geheimvertellers te onthullen.
Wat doe je als je vertrouwd wordt met een geheim? Schend je, of bescherm je?
Als spinoff van dit project verzamel ik tijdens Wildgroei geheimen van het publiek (van jou dus), en breng die op een overheadprojector in beeld. Hoe anoniem je zult zijn in de verbeelding van dit geheim, mag je zelf kiezen.
Dus, lieve mensen: hoe openbaar durf je te gaan?"

Op 30 juni is de eindexamenexpositie van Menah en haar mede-ex-studenten in de faculteit BKV van de HKU aan de Ina Baudier Bakkerlaan.

Website Menah - cargocollective.com/​menah

VJ Glitterende Eenhoorn maakte deze compilatie op een mix door HypeThemBeats & Touché Records

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...