Loading...

AxFlow's toegevoegde waarde - Bedrijfsfilm

569 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Premiered Dec 24, 2019

Welkom bij AxFlow!
Sinds 1960 bieden wij totaaloplossingen voor de vloeistofverwerkende industrie. fluidity.nonstop is onze belofte aan klanten om te streven naar een optimaal serviceniveau en topkwaliteit producten. Van hoogwaardige pompen, kleppen, roerwerken, warmtewisselaars en analyseapparatuur tot totaaloplossingen in de vorm van complete systemen. Alles onder één dak!

Onze technisch productspecialisten en engineers hebben de kennis en ervaring om u te adviseren en volledig te ontzorgen bij de selectie van de juiste apparatuur. Eén aanspreekpunt voor de aankoop van losse apparatuur tot en met het ontwerpen, bouwen en leveren van complexe, zeer geavanceerde productiesystemen, eventueel met procesgarantie.

Onze expertise in pompen en procesapparatuur ontleent zich aan jarenlange ervaring en constante training. Wij zijn reeds decennialang toonaangevend in de voedingsmiddelenindustrie, waterbehandeling, chemische, petrochemische en farmaceutische industrie.

AxFlow is onderdeel van Zweeds multinational Axel Johnson, een 5e generatie familiebedrijf succesvol in vele markten sinds 1873 met ruim 24.000 werknemers. De AxFlow Groep heeft meer dan 30 vestigingen in heel Europa.

95% van onze producten leveren wij direct uit voorraad vanuit ons eigen Europees distributiecentrum in Lelystad. Wat u vandaag bestelt, heeft u morgen in huis. Voorraad in combinatie met de 24 / 7 bereikbare serviceafdeling, betekent dat u ook in het geval van nood dezelfde dag nog geholpen kan worden.

Dit is de toegevoegde waarde van AxFlow.

Wij houden uw processen in beweging!

Loading...

Chat Replay is disabled for this Premiere.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...