Loading...

Contrainfos 114

287 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 20, 2016

01. El passat dissabte es va realitzar un acte de desobediència política per part del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona i el colectiu de suport Tras la Manta en resposta a les declaracions de l’Ajuntament i la repressió policial que pateixen les companyes venedores.

02. El 8 de març de 2016 es celebren les Jornades Feministes Tornem al Paranimf, es va rememorar que l'any 1976 es va ocupar el Paranif per les Dones i La Manifestació pel dia de la dona treballadora.

03. Manifestació nocturna fem-nos fortes, fem-ho ho juntes. La nit es nostra. El pasat 7 de març es va celebrar la mani nocturna en Sant Andreu dins de la jornades d' acció feminista autónoma "Se va a armar la gorda".

04. I seguint amb les lluites feministes, incidim en el crim polític i d’estat de la defensora de drets humans a hondurasBerta Cáceres la matinada del 3 de març. Des del contrainfos recordem unes de les seves paraules: “Vos tenes las balas…yo la palabra. La bala muere al detonarse, la palabra vive al replicarse”.

05. 2on Aniversari Ateneu Entrebanc a l'espai Germanetes

06. El passat divendres 11 de març es celebrà els 25 anys de la revista ecologia política presentant el seu numero 50.

07. Festival OVNI 2016. del 2 al 6 de març al CCCB www.desorg.org

08. Cançó d'Ovidi Montllor, a la vida, per Maria Arnal i Marcel Pagès.

Doncs fins aquí aquest intens contrainfos, gracies per seguir redere de les pantallas apostant per una información abajito y a la izquierda!!tornem aviat i, com sempre, recordem que qualsevol col.laboració es benvinguda els dilluns al vespre al infoespai del barri de gracia de Barcelona!!

Help us caption & translate this video!

http://amara.org/v/IE0A/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...