Loading...

Ella & Aleksi -- Yllätyssynttärit -elokuvan traileri

48,697 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 11, 2011

Lasten suosikit Ella & Aleksi saapuvat ensimmäistä kertaa valkokankaalle!

Ella ja Aleksi ovat sisaruksia, jotka seikkailevat yhdessä koiransa Tarkastaja Koirasen kanssa kotona, kaupungilla ja luonnossa uusiin ystäviin tutustuen. Aleksi on pikkuvanha ja pohdiskeleva isoveli, joka tietää paljon maailmasta. Ella puolestaan on utelias ja impulsiivinen pikkusisko täynnä elämäniloa ja luovia ratkaisuja. Sisarukset voivat mielikuvituksensa avulla kutistua ja kasvaa, ymmärtää eläinten puhetta ja vaikkapa luoda tyhjästä pikajunan.

Lapset auttavat äkkipikaista MC Koppakuoriaista korjaamaan musavehkeensä, pientä Lenni Lokinpoikasta lentämään, diivailevaa muotisuunnittelijaa Ripu Rapua löytämään inspiraation, multaa diilaavaa Herra Myyrää tekemään taikamultaa, kotimetsästään evakkoon joutunutta Hely Huuhkajaa löytämään uuden kodin ja heidän kotipihalleen pudonnutta Pohjantähteä pääsemään takaisin taivaalle.

Seikkailuja siivittävät Ellan ja Aleksin laulamat laulut. Ääninäyttelijöinä Ella & Aleksi -- Yllätyssynttärit -elokuvassa ovat Antti Luusuaniemi ja Malla Malmivaara Ellana ja Aleksina, Paleface MC Koppakuoriaisena, Jarkko Tamminen Tarkastaja Koirasena ja Lenni Lokinpoikasena, Olavi Uusivirta Professori Myyräsenä, Laura Malmivaara Hely Huuhkajana ja Eero Ritala Hannu Huuhkajana.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...