Loading...

kunst olifanten Chocolaterie Jansen + Jansen Akerstraat 10 in Heerlen

734 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 30, 2011

Kunstolifanten laten Limburg niet alleen lachen, maar nu ook smaakvol genieten.

In navolging op het arriveren van een hele kudde olifanten in en rondom het centrum van Heerlen heeft bij de Chocolaterie van Albert Jansen aan de Akerstraat 10 heel wat teweeg gebracht.
Leerlingen van het Herle college zijn begonnen aan hun snuffelstage voor hun eindexamen, zo ook Femke Heusschen. Om haar creativiteit te kunnen laten zien heeft ze bedacht om als stage opdracht een kunstige olifant te maken.
Deze keuze heeft ze gemaakt omdat bij de aanvang van haar stage bij de Chocolaterie van Albert Jansen de straten in het centrum van Heerlen mooi werden aangekleed met de kunstolifanten.
Klanten van de chocolaterie zagen haar creatie geboren worden, en vonden dit zo leuk dat er al direct foto's van werden gemaakt. En natuurlijk de vraag of ze dit ook konden kopen in de winkel.
Daarom heeft Albert Jansen besloten om voor een periode tot 25 mei deze mooie creatie's in het assortiment te nemen. Geheel op eigen wijze beplakt en beschilderde marsepeinen olifanten, mooi gepresenteerd op een chocolade sokkel.
Bijna niet van echt te onderscheiden.
Femke was al heel blij met haar eerste exemplaar, maar zal de komende tijd nog vrolijker worden van al die andere kunst olifanten die ze mag gaan verzinnen. En omdat Albert het een nobel doel vind om de Aziatische olifant te redden doneren ze de opbrengst van deze marsepeinen kunst olifanten aan het goede doel.
Voor iedereen die de komende tijd door het centrum van Heerlen op zoek is naar de kunstolifanten kan er dus nog een bezichtigings locatie bij nemen. Namelijk aan de Akerstraat 10, hier zal Albert Jansen samen met Femke Heusschen zorgen voor een spraakmakende presentatie van een aantal verschillende kunst olifanten, maar dan van marsepein. Dat word eerst genieten van je aanwinst door er naar te kijken, en dan mag je er na afloop nogmaals van genieten door er een hap van te nemen. dus Kunstolifanten laten Limburg niet alleen lachen, maar nu ook smaakvol genieten.
Chocolaterie Jansen & Jansen gelegen aan de akerstraat 10 in heerlen centrum. 045-7506911 , www.bonbonnerie-heerlen.hyves.nl Bonbonnerie@live.nl om met ons in contact te komen. Wij zijn een chocolade winkel met uitsluitend Callebaut producten. Wij werken nog volgens ambachtelijke methodes. Gebruiken bijna geen chocolademallen voor de bonbons maar enroberen . bonbons uit ons attelier zijn dus 100% handwerk. We werken veel met ingendael, advocaat, tia Maria maar ook praline in een fijne als ook een grove variant. We werken voor diverse horeca bedrijven zoals all in echt, Eeteritus, kasteel erenstijn, kasteel limbricht, restaurant biesenhof en vele andere. We maken ook luxe taarten, gebak en koekjes onder de naam senseetion. Deze worden geleverd aan het juphuis te schandelen, maar ook in valkenburg, schinnen, kerkrade, simpelveld, voerendaal, welten, maastricht, sittard, geleen. Tijdens de elephant parade in heerlen centrum verzorgen we workshops om zelf een kunst olifant te komen maken. Televisie zender L1 is ook geweest voor een radio opnamen. We hopen dat weekend gezet, tv limburg, limburgs dagblad en de Limburger ook nog willen komen. Wij besteden €10,00 per verkocht olifantje aan het goede doel. Wij zijn trotse ondernemers uit het echte Winkbulle gebied. Echte heelesje wink.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...