Loading...

Boligadvokat Henrik Baastrand - Hviid Boligadvokater A/S

41,297 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 24, 2016

Mød Boligadvokat Henrik Baastrand fra Hviid Boligadvokater A/S. Erfarne og landsdækkende boligadvokater med faste lave priser. Vi kan hjælpe dig uanset hvor i landet du bor. Vi har bl.a. afdelinger i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Roskilde, Horsens, Vejle og Kolding. Vi arbejder efter princippet ingen handel - ingen regning.

Køb af fast ejendom er for mange en vigtig og stor beslutning. Det gælder uanset om der er tale om villa, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig eller anden form for boligkøb.

Skødet og skødeskrivning er den mindste del af boligkøbet. Det vigtigste i en bolighandel er professionel rådgivning fra en erfaren og uafhængig boligadvokat forud for et boligkøb. I den forbindelse skal man være opmærksom på, at ejendomsmægleren er sælgers repræsentant og udelukkende varetager sælgers interesser.

Her kan du læse mere om Hviid Boligadvokater http://boligadvokater.info

Det er vigtigt, at du ved, hvad du går ind til når du skal købe eller sælge bolig - og at du får en tryg og sikker bolighandel.Her kommer din boligadvokat ind i billedet. Din boligadvokat skal godkende købsaftalen, før den er bindende. Advokaten er din garanti for, at du ved, hvad du køber og at alt er juridisk sikkert.

Hviid Boligadvokater har hjulpet tusindvis af andre i samme situation som dig. Vi er uafhængige og er garant for en sikker bolighandel.

Vi har faste og lave priser - du kan altid både ringe og skrive til os.
Start med advokatforbeholdet - så er vi på din side hele vejen– fra underskrift til nøgle.

Husk altid at sikre dig, at der er et advokatforbehold i købsaftalen inden du skriver under. Et advokatforbehold kan formuleres sådan her: ”Købers underskrift på denne aftale er betinget af, at købers boligadvokat kan godkende aftalen i dens helhed.”

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende hvis du har et spørgsmål i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...