Loading...

Benomic Star buisrailwagen | Elektro Buisrailwagens | Buisrailkar | Buisrailkarren | Berg

683 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 7, 2014

(i) https://www.steenks-service.nl/?s=ben...
(e) info@steenks-service.nl
(t) 0031 (0) 174-510 266

Bent u op zoek naar een nieuwe buisrailwagen, wilt u uw ‘oude’ machine inruilen voor een nieuwere uitvoering of wilt u buisrailwagens huren? Steenks Service beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte buisrailwagens, o.a. van het toonaangevende merk Berg Hortimotive. Van standaard tot mechanisch, enkel hydraulisch, dubbel hydraulisch, 3-schaar en 4-schaar, voor zowel de nationale als de internationale tuinbouwsector. Echter, ook als u uw machines wilt verkopen, kunt u bij Steenks Service terecht.

Tuinbouw


De (elektro) buisrailwagens zijn voor de tuinbouw van onschatbare waarde. Niet alleen bij het gebruik door de kwekers zelf, maar ook loonwerkers en installateurs doen veelvuldig een beroep op onze machines. Verwarmingsbuizen in de kassen krijgen een extra functie toebedeeld, namelijk het fungeren als rails voor de buisrailwagens. Hierdoor zijn alle machines eenvoudig en stabiel te verrijden en zo heeft het transportmechanisme uiteraard voor de naam ‘buisrailwagen’ gezorgd. De door tractie accu´s aangedreven elektro buisrailwagens zijn eenvoudig met een hoogfrequent acculader op te laden en kunnen, naast het elektrisch rijden op een buisrailsysteem, ook gewoon over de betonnen vloer voortbewegen. Hiervoor wordt speciaal gebruikgemaakt van flensrollen.

Buisrailwagens worden door groente- en bloemenkwekers o.a. gebruikt voor:
•lage en hoge gewaswerkzaamheden;
•oogstwerkzaamheden (eveneens op verschillende werkhoogtes);
•transport van groenten, planten en bloemen;
•het spuiten van gewassen;
•het schoonspuiten van teeltgoten;
•het vervangen van schermdoeken;
•het reinigen van lampen (assimilatiebelichting);
•glas- en dakreparaties;
•diverse overige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

De (elektro) buisrailwagen is in de tuinbouw dus multi-inzetbaar en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de efficiency. Meer werk in minder tijd!
Werkklaar afgeleverd

Of u nu kiest voor een nieuwe buisrailwagen, een gebruikte of u wilt er één of meerdere huren, alle buisrailwagens worden altijd werkklaar en geschikt voor de juiste spoormaat afgeleverd. Het is vervelend als u na levering aan de slag wilt gaan en er moet eerst van alles en nog wat gebeuren. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij zorgen dan ook dat alles volledig gereed is voor gebruik.

Gegarandeerd de beste service

Onze service is iets waar wij zeer trots op zijn en waar we voortdurend aan werken. Wij denken graag met u mee voor de best mogelijke oplossing en staan voor de kwaliteit van onze buisrailwagens. Niet alleen bij de aflevering, maar ook met betrekking tot het onderhoud en de reparatie van uw buisrailwagens.

De onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door professionals, zowel in onze werkplaats als bij de klant op locatie. Onze monteurs worden continu bijgeschoold om hun kennis up-to-date te houden. Door de specialisatie hebben de monteurs bovendien antwoord op al uw vragen. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat ons specialisme uniek is.

Loopt u bij het gebruik van uw buisrailwagen tegen een vraag of probleem aan, ons team staat altijd voor u klaar. Ook losse onderdelen voor uw machines kunt u gewoon bij ons bestellen. Steenks Service levert gegarandeerd de beste service voor u en uw buisrailwagens!

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...