Loading...

Holland The Movie - HD

113,703 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 19, 2011

Klik 5:26 voor het begin van de film!


Ivo Niehe vertelt het verhaal van Nederland. Dit is de allereerste HD film over Nederland en toont de belangrijkste en mooiste plekken van het land. De stabiliteit van de beelden is verbluffend en de opnamen die over een periode van 8 maanden werden gemaakt, zijn in de beste lichtomstandigheden gefilmd. De kijker wordt door Wim Robberechts meegenomen op een vlucht doorheen de tijd. Volledig gefilmd vanuit helikopters met behulp van de nieuwste cameratechnieken en opnameapparatuur. Cineast Wim Robberechts neemt u mee naar : het Nederlandse oerlandschap, steden en kastelen, opvallende architectuur en stiltegebieden, dorpen en deltawerken. Ivo Niehe vertelt het verhaal van de prehistorie, via de Gouden Eeuw en de Tweede Wereldoorlog naar het heden. Over het Nederlandse bedrijfsleven, de landbouw, recreatie, natuurparken, de monarchie. John Boyle sprak de Engelse tekst in voor de dvd.

Luchtopnames werden o.a. gemaakt boven : Afsluitdijk, Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Hulst, Europoort, Efteling Kaatsheuvel, Groningen, Hoge Veluwe, Kamp Westerbork, Loosdrechtse Plassen, Maastricht, Militair ereveld Margraten, Rotterdam, Sittard, Palies Het Loo, Paleis Soestdijk, Schiphol Airport, Slot Loevestein, Stormvloedkering Oosterschelde, Utrecht, Waddeneilanden, Zutphen

Met o.a.: De Nederlandse landschappen, waterwegen, architectuur, zijn bewoners en niemand minder dan Ivo Niehe als verteller in de hoofdrollen.

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...