Loading...

WALKERA V120D02 PITCH SERVO PROBLEM

8,489 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 23, 2011

Comments • 13

mast3rbug
I had the same problem. the Heli stock is not set corectly. you must level Up the swash plate with the servo links(unscrew), and level down(screw) the main blades links to center the swash plate. at reset, the swash plate must be in the center position.
mast3rbug
@OghamTheBold This is not the servo, swash leveling only. (too low)
mast3rbug
@schumy1975 read my comment. the swash plate must be level up and the blades arms must be level down
UNCLEBOB
unscrew that thing on top of the swash. Lower it a bit then screw it back on again. problem solved.
RazielSerafine
Sounds like broken gears, if this happened after a crash replace em. Is your pitch curve set correct?
j4l3pp
I have this same problem on a V120D05. Does not appear to be a servo problem. The problem goes away by switching balance mode off. Turn balance back on, and problem is back. Also found that swapping receiver eliminates the problem. Could it be a bad Gyro?
Kopteri2010
Hi... As you see the problem is in swashlock arms them over bends and make the lock for servos...
Joseph Kapela
It looks like the anti rotation pin is binding. My super cp had the same problem when I switched to a metal swash. I used an emery board to sand the slot in the bracket and the problem is gone.
schumy1975
i thnk it is the arms of the washout got stuck due to pitch curve setting, i have the same problem. donno how to fix it though.
alice1982ist
and stop trying immetiately!!! that hurts to me!
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...