Loading...

Sepp de wolvenvriend - Officiële trailer

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 20, 2016

Vanaf 14 december in de bioscoop!

Sepp is echt een jongen uit de bergen met een speciaal talent voor het omgaan met dieren. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter komt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal. Sepp en zijn familie krijgen het zwaar te verduren als ze tijdens de afdaling al hun kazen verliezen in een ravijn. De rijke winkelier van het dorp en zijn vervelende zoontje lijken alles van Sepp af te willen pakken wat hem lief is, de kazen, zijn geit en de grote traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepp’s verjaardag maakt. Maar zijn vriendinnetje en zijn wolvenvriend helpen hem er doorheen en samen zorgen ze voor een mooi avontuur en een goede afloop!

Sepp de wolvenvriend is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje van de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.

Meer Just4Kids videos ► https://bit.ly/2FYwgC0
Word Abonnee, Klik Hier! ► https://bit.ly/2QbjyEK

Website ► https://just4kids.nl/
Facebook ► https://www.facebook.com/Just4KidsNL/
Instagram ► https://www.instagram.com/_just4kids_/
Twitter ► https://twitter.com/Just4KidsNL
Winkel van Just4Kids ► http://winkel.just4kids.nl

------------------------------­---------­----

Respecteer elkaar aub in de reacties.

Bedankt voor al jullie support, het delen en liken van onze video's en het achterlaten van een reactie vinden wij helemaal super!

Just4Kids is een jonge en dynamische uitgeverij die kwalitatief hoogwaardige kinderproducten op de markt brengt, waaronder dvd's, boeken, spellen en speelgoed.

Comments are turned off. Learn more
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...