Loading...

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι

8,335 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 8, 2012

Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο Pfaff από το House of Light:

Παρακολουθείστε εδώ ένα σύντομο μάθημα σχετικά με το περιβόητο channeling και την τεράστια ανισορροπία που έχει φέρει στο κίνημα της Νέας Εποχής. Αφορμή της σύντομης μελέτης είναι ο αγαπητός E. A. (alias D. K.) που μας δίνει ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα σπουδής σε θέματα μη ολοκληρωμένης ανάληψης που συνεπάγεται πάντα με τη μια ή την άλλη ή και πάμπολλες ανισορροπίες σε διάφορα επίπεδα.

Aς κρατήσουμε ένα σημαντικό πράγμα στο νου μας: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ εκείνοι που θα γειώσουν και θα εκδηλώσουν τη Νέα Χρυσή Εποχή στον πλανήτη μας και αυτό απαιτεί το να αναλάβουμε ευθύνη και συνεπώς δράση.

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !

Η δράση ΜΑΣ εμπεριέχει και απαιτεί το ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ όταν αυτό χρειάζεται και όχι να κάνουμε όπως βολεύει και είναι πιο άνετο στους πολλούς, ιδιαίτερα στο κίνημα της Νέας Εποχής, την πάπια. Ανάλογα με το συμφωνητικό του καθένα έχουμε χρέος να κρατάμε το ΦΩΣ (φως = αλήθεια) ψηλά και αυτό σημαίνει εργαζόμαστε και όπου χρειάζεται θα πολεμάμε για αυτό. Ο καθένας φυσικά θα πρέπει πρώτα να νικήσει τη μάχη στην προσωπική ΤΟΥ Κουρουκσέτρα για να μπορέσει να πολεμήσει και παραπέρα. (Ελπίζω να μην πιαστείτε από τον όρο 'πολεμάω', δεν έχουμε εδώ ούτε αποστολή ούτε χώρο για τέτοιου είδους διευκρινήσεις και συζητήσεις, ίσως άλλη φορά να το αναπτύξουμε και αυτό). Έκανα λοιπόν τον κόπο (και ήταν όντος κόπος!) για λόγους σπουδής, σαν case study, να παρακολουθήσω όλα τα videos του σεμιναρίου (στο Hilton) και της συνέντευξης του Ε. Α. για να μπορέσει αυτό το ηχηρό παράδειγμα ανισορροπίας, πλάνης και εξαπάτησης των συνανθρώπων μας να γίνει ένα παράδειγμα καλλιέργειας και σπουδής για όσους θέλουν να αποκτήσουν «μάτια να δουν και αυτιά να ακούσουν», μια και τα παραδείγματα από τη ζωή είναι πάντα καλύτερα, πιο πειστικά και αποτελεσματικά από τη στεγνή θεωρία.

Δείτε εδώ λοιπόν, όπως είχα ανακοινώσει στο FB, περισσότερα σχετικά με αυτό το πολύ ενδιαφέρον κοκτέιλ του κάθε Έρικ ή Δαβίδ, Χριστίνα ή Μαρία (ονόματα δε μας ενδιαφέρουν!) που θα μας είναι αφορμή για να εισδύσουμε στο ΤΙ ΕΙΝΑΙ και πως λειτουργεί το channeling, το αρνητικό εγώ, η ύπνωση και άλλα...

Απολαύστε το ταξίδι σας σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη, πάντα με Αγάπη & Φως...

Για τη δική σας σπουδή και εκπαίδευση σε θέματα γνώσης εαυτού και πνευματικής διακρίσεις, παραθέτω ένα σύνδεσμο από τα δεκάδες σχετικά ήχοντοκουμέντα. Κάντε τον κόπο, αξίζει να δείτε πώς εσείς θα λάβετε και ενδεχομένως αντιδράσετε σε εκείνα που θα ακούσετε:
(interview) http://youtu.be/WbYdJ2yPrQA
Περισσότερο υλικό μελέτης και σπουδής θέματα αυτογνωσίας & πνευματικότητας αλλά και σε επίκαιρα θέματα θα βρείτε εδώ:
http://www.house-of-light.gr/com_down...
http://www.house-of-light.gr/-/1/mess...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...