Loading...

Lördagsintervju 18 - Lennart Matikainen om sex inom vård av ensamkommande.

4,230 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 9, 2018

Stöd Swebbtv på Swish 070-225 9989 eller bankgiro 147-0558.
Relationscoach och författare Lennart Matikainen har synpunkter på etiken i hanteringen av de ensamkommande.

Han går igenom ett antal fall där anställda har haft sexuella relationer med de omhändertagna som i många fall är i en utsatt situation med risk för utvisning.

I uppmärksammade fall har de omhändertagna blivit tvingade att begå brott, blivit våldtagna eller tvingade till sex av kvinnor som är avlönade för att ta hand om dessa personer.

Vi diskuterar vad det är som gör att så många medelålders kvinnor har intresserat sig för de ensamkommande barnen, eller männen som det ju oftast handlar om, och hur de vilseleder med sitt tal om att de inte ska skickas tillbaka till döden.

Vi kommer fram till att de kan liknas vid bedragare som vilseleder för egen vinning.

Fd riksdagsman Jan Emanuel Johansson har gjort karriär inom socialdemokraterna och blivit förmögen på flyktingarna. Han sålde sitt omvårdnadsbolag med 250 miljoner i vinst och fick hjälp av Per Nuder som var finansminister i den socialdemokratiska regeringen. Expressen skriver att Per Nuder fick bortåt 12 miljoner som tack för hjälpen.

Vår slutsats blir att vi måste resa oss mot bedragarna som ljuger om migranternas asylbehov och som tjänar pengar på det hela. Männen behöver också sluta jamsa med kvinnorna som håller på med migranterna och som säger att de drivs av godhet.

Vi inleder programmet med att kommentera Dan Eliasson som ny chef för MSB och Fredrik Reinfeldts förnekande av brottsutvecklingen i Sverige.

Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se
Stöd Swebbtv på Swish 070-225 9989 eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer för Marginalen bank) och enkelt bli månadsgivare med månadsvis överföring från din bank. Även möjligt att betala m Bitcoin

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...