Loading...

Atrium Batta nyílászáró beépítés

106,646 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 5, 2009

Az ATRIUM-BATTA Kft. 2005-ben alakult, dolgozóink több mint tíz éves gyakorlattal rendelkező szakemberek. A szerkezetekhez használt technológia és az igényes munkakultúra az ALUKOL Kft-től ( VERSCO Kft-től ) és a volt német partner cégtől a VERSBACH GmbH-tól származik.

Az ATRIUM-BATTA Kft. profilja az exkluzív alumínium nyílászárók: ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése.

Bemutatótermeinkben kiállított ajtók, ablakok segítséget nyújtanak vevőinknek a termékek kiválasztásában.

Comments • 17

Eszter Fazekas
Igazi kókány művek. Parkettán vágni dekopír késsel, gratulálok. Hozzám is hasonló képességűek jöttek ablakot cserélni és szépen bele is fúrtak a járólapba, kétszer is. Azt hittem meghülyülök.
Peti Csóka
Szép munka nekem tetszik
View reply
Hide replies
Matijas Sandra Josipović
zar se prvo ne obradi pa se onda stave opsavne trake hahaha
Anikó Moll
Mit csináljak, ha a kéményseprők azt kifogádolják, hogy a műamyag ablakomon nincs szellőző ????
Ozren Miličević
Totalni idiotizam
Pál Pityer
Zoltán Lakatos "ja...külsőrészen nem menő a müanyagszegőzés......nem vizzáró!!!" Szóval szerinted a műanyag nem vízzáró? Te sem vagy szakember ezek szerint.
Cem Dere
AKŞAM OLDU BI PENCEREYLE AMK :)
Tamás Méhes
Az élő fába is bele lehet kötni...Hibátlan munka nem létezik !!! Nálam pl.összekarcolták az egyik belső ablakpárkányt.és a felső takarólécek  elváltak  mindkét  ablaknál, a nem megfelelő purhabozás miatt.Ezeket miután megreklamáltam, kijavították,higyjétek el nekem,hogy mindegyik nyílászárós követ el hibákat,csak az a kérdés,hogy hol és  mennyit ,és mennyire lehet helyrehozni azokat. A 15 éve ezzel foglalkozó cégek is hibáznak,fontos,hogy a későbbiekben elérhetők legyenek.
János Petrovics
Talán az összes hozzá szólás közül Marianna Baktiné Pannuska mint nő tudod legértelmesebbet hozzá szólni! Mennyi mindenki Nyílászáró szerelő?!  Zoltán Lakatos add már elő mivel takarnád be a rést "külső részen"?
alfi783
ez tele van hibákkal ezt ha nalam így szerelnék kivágnám az egész céget a francba.... 
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...