Loading...

Samfundsmøte: Kunstig Intelligens

717 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 20, 2017

Kunstig intelligens har vært diskutert og omtalt i mange tiår, og ikke minst vært gjenstand for uendelig mange fiktive historier. Det som tidligere har blitt omtalt som science-fiction har nå blitt virkelighet, og potensiale for teknologien er enorm. Hvem skal sette grenser for at dette ikke går for langt, og er det i det hele tatt mulig? Skal vi tørre å satse, eller skal vi holde tilbake?

Morten Goodwin er førsteamanuensis ved universitetet i Agder, og er også assisterende direktør for Centre for Artificial Intelligence Research. Han skal opplyse om mulighetene og potensialet kunstig intelligens har for arbeidsmarkedet.

Onsdag 8.mars åpnet Telenor-NTNU AI-lab i Trondheim. Representantene er; Astrid Undheim, Vice President for Analytics and AI research team, Telenor Research; Sigmund Akselsen, Senior Research Scientist and Telenor´s coordinator for Telenor-NTNU AI-Lab, Telenor Research; og Heri Ramampiaro, Associate Professor and NTNU´s coordinator for Telenor-NTNU AI-lab, NTNU. De skal snakke om det nyoppstartede prosjektet og hvilke utfordringer og muligheter forskningen har å by på.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...