Loading...

Alcyon Plejádok 17/1. A globalista-nácik földalatti eugenikai laboratóriumai

5,104 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 23, 2013

KOZMIKUS ZAVARÓ HATÁSOK ÉS EUGENIKAI LABORATÓRIUMOK, AMELYEKET AZÉRT KÉSZÍTENEK ELŐ, HOGY VÉGEZZENEK AZ EMBERISÉGGEL

Napról-napra egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az uralkodó földönkívüliek célja, hogy kárt okozzanak nekünk, majd végül elpusztítsanak minket. Nem lenne kézenfekvő jobban informálódnunk és kifejeznünk az egyet nem értésünket azzal szemben, hogy a hatalmi elit azon mesterkedik, hogy kipusztítsa az emberi fajt?
A kormányzó elit arra törekszik, hogy bevégezze a mai emberiséggel, hogy azt bármilyen lehetséges módon kipusztítsa, és ez érzékelhető a látszólagos véletlen egybeesésekből, mint például a szokatlan tél, amelytől számos ország szenved, és a megszámlálhatatlan mennyiségű katasztrófából... Lehet, hogy manipulálják a Földet a Haarp projekttel, az Elf hullámokkal, vagy a Gwen hullámokkal, és amikor meg akarják változtatni a klímát, azt akadály nélkül megtehetik... Ezáltal hurrikánokat, tájfunokat, tornádókat és földrengéseket hoznak létre...
Lehet, hogy sikeresen uralják ezeket? És mi történik az égben és az atmoszféránkban, amit nem értünk?
Az álcázott földönkívüli uralkodó elit, hogy megerősítse a hatálytalanításunkra és eltörlésünkre irányuló kegyetlen szándékait, látva, hogy nem tudják lecsökkenteni a számunkat, úgy, ahogy mindig is szerették volna, fokozzák a tisztogatást és az eltüntetésünkre irányuló törekvéseiket. Ezt rendkívül nagyszámú, földalatti, támaszpont segítségével akarják elérni. De milyen célt szolgálnak a földalatti támaszpontok?

A videót Alcyon készítette

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...