Loading...

AZ IGAZSÁG LIGÁJA (Jusice League) - Magyar szinkronos előzetes #2 (12)

84,182 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 8, 2017

AZ IGAZSÁG LIGÁJA - NOVEMBER 16-TÓL A MOZIKBAN!

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, és ez köztük is a legnagyobb – elképesztő gárda jött össze, és hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit.

Főszereplők: Ben Affleck, Gal Gadot, Jared Leto, Ezra Miller, Amy Adams, Henry Cavill, Amber Heard, Jason Momoa, Diane Lane, Jesse Eisenberg,
J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe.
Zene: Junke XL. Operatőr: Fabian Wagner. Látvány: Patrick Tatopoulos. Írta: Dean Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster, Jerry Siegel, Chris Terrio.
Rendezte: Zack Snyder

Mozibemutató: 2017. november 16.
Eredeti cím: Justice League
Színes amerikai film
Gyártó: DC Comics, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...