Loading...

De Drie Musketiers | trailer

13,158 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 4, 2007

Frankrijk, 17de eeuw... een tijdperk vol intriges...
Nadat zijn vader hem de edele kunst van het schermen heeft geleerd, verlaat de jongeman d'Artagnan zijn geboortestreek Gascogne en trekt naar Parijs. Zijn droom: zich aansluiten bij de beroemde en beruchte musketiers, de lijfwachten van de Franse koning Lodewijk 13de. In de hoofdstad ontmoet hij Athos, Porthos en Aramis, 3 musketiers die de jongen onder hun hoede nemen. Ze krijgen het dadelijk aan de stok met de gardes, de privé-troepen van kardinaal Richelieu.
De kardinaal is een onverbeterlijke samenzweerder. Hij smeedt voortdurend snode plannen en wil de macht van de koning overnemen. Bovendien is Richelieu op de hoogte van de geheime liefde tussen de Britse Hertog van Buckingham en de Franse koningin Anne, echtgenote van Lodewijk 13de. Daarom heeft hij nu een nieuwe list bedacht...
Wanneer d'Artagnan en zijn vrienden de koningin en haar geheime liefde in bescherming nemen, wordt de rivaliteit tussen gardes en musketiers ten top gedreven. In een race tegen de klok, vol hinderlagen en zwaardgekletter, proberen de musketiers de eer van de koningin te redden en de plannen van Richelieu te dwarsbomen.
Eén voor allen, allen voor één!!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...