Loading...

Vaurastuminen ja sen salainen resepti

8,139 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 30, 2011

Kiitos kun kiinnostuit videostamme!
Katso saman tien loputkin ja kerro miten voisimme tuottaa Sinulle lisää arvokasta sisältöä!
https://fi.surveymonkey.com/r/DTHGB5W

Valmennusyhtiö Varapuu tekee Suomeen 10 000 uutta menestystarinaa!
Haluaisimme, että Sinä olet yksi niistä!

http://www.varapuu.fi

Tykkää Facessa!
https://www.facebook.com/varapuu

Seuraa Instassa
https://www.instagram.com/varapuu

Seuraa Twitterissä
https://www.twitter.com/varapuu

Liity jäseneksi ILMAISEKSI
http://www.varapuu.fi/jasenalue/


Vaurastuminen on siitä helppoa, että siihen on kaava, joka tekee vaurastumisesta käytännössä automaattista (jos siis noudatat kaavaa). Kaava menee näin: kuluta vähemmän kuin tienaat, sijoita erotus korkoa korolle -periaatteella niin kauan, että kriittinen massa on kasvanut niin suureksi, että kahdeksan prosentin vuosituotolla voit elää unelmiesi elämää.

Jos kaava on näin yksinkertainen, miksi niin harvat ihmiset vaurastuvat? Syitä on monia. Yksi syy on se, että useimmat ihmiset eivät ole törmänneet tähän kaavaan koko elämänsä aikana. Toinen syy on se, että useimmilla ihmisillä on ympäristön aiheuttamaa uskomustaakkaa, mikä estää heitä vaurastumasta. Kolmas syy on se, että ei tehdä tarvittavia tekoja - ei makseta hintaa - jolloin vaurastuminen jää vain haaveeksi.

Monella ihmisellä on jo tarvittava tietotaito taloudellisen tilanteensa merkittävään parantamiseen, mutta tulokset ovat jääneet silti kokonaan toteutumatta. Tämä on ongelma, johon päätimme jo vuosia sitten ruveta tarjoamaan ratkaisua.

Mikäli henkilökohtaisen talouden vieminen uudelle tasolle tuntuu mielenkiintoiselta teemalta, osoitteesta http://www.varapuu.fi löydät lisää tällaisia videoita sekä muun muassa ilmaisen uutiskirjeen, jonka tilaajana saat lisää vinkkejä tulojen kasvattamiseen, sijoittamiseen sekä parempien uskomusten omaksumiseen.

Mene siis osoitteeseen http://www.varapuu.fi, liity ilmaisen uutiskirjeen tilaajaksi ja aloita oma, henkilökohtainen vaurastuminen jo tänään!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...