Loading...

CampusGuiden

4,704 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 30, 2011

Med Campusguiden på en smart-telefon, et lesebrett eller en pc kan du søke etter rom og ressurser på NTNUs campus Gløshaugen. Lurer du på hvor et auditorium, en lesesal eller nærmeste toalett er? Campusguiden viser deg veien - til riktig bygg, etasje og rom inne i bygningen.

Ved hjelp av Wi-Fi nettet blir posisjonen din innendørs oppgitt med en nøyaktighet på inntil 5-10 meter. Utendørs benyttes GPS som gir omtrent samme presisjon.

Campusguiden er verdens første applikasjon for innendørs navigering på campus. Tjenesten er et resultat av et forsknings og utviklingsprosjekt mellom Trådløse Trondheim AS og NTNU og har foreløpig status som beta.

Første versjon av Campusguiden dekker Gløshaugen campus, men det er bare starten. I løpet av 2012 vil vi lansere Campusguiden for andre campus, kjøpesenter, sykehus og andre større bygg. Vi søker derfor etter krevende pilotkunder. Har du store eller uoversiktlige arealer og ønsker at brukerne dine skal finne fram, kan du ta kontakt med oss på post@campusguiden.no.

Vi vil også svært gjerne ha tilbakemeldinger fra våre brukere av Campusguiden. Har tjenesten hjulpet deg, eller er det noe som ikke fungerer? Vi ønsker å høre fra deg. Gi oss beskjed på post@campusguiden.no eller bruk feedbackknappen oppe til venstre.

Comments are disabled for this video.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...