Loading...

Orbán kacaja orvosi eset?

309,092 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 14, 2011

Volt a viszontválaszban olyan kacaj, ami már orvosi eset / nem volt kedvem nevetni / "Elmulasztottam a remek lehetőségét hogy .... , ... a FIDESZ elmulasztotta a kereszténydemokratákkal azt a remek lehetőséget, hogy megfogadja az önök személyi javaslatát" / "Nekünk is jobb, ha tisztán látunk" /

Comments • 203

endre kovács
Orbán egy patkány!!
View all 21 replies
Hide replies
Laszlo Peter
Nem a miniszterelnök úr kacaja az orvosi eset, hanem a sok "agy mosott" magyar ember, aki még most is hisz a kommunistáknak és az. un. liberális baloldalnak akik csak kifosztották Magyarországot és a népet.
View all 10 replies
Hide replies
gtgamma511
Elkacagta magát a felcsúti cigány és mindenki kacagott? Beszarás. Tisztán látunk, örül magának a felcsúti roma gyerek. Ingyenélő!
View all 2 replies
Hide replies
Dezseu 3
0:58 - Vona arcáról süt a döbbenet... Hát érthető.....
Gábor Tóth
Vona miért nem nevet?...pedig tök vicces...
San Stx
A hátánál meg ott vigyorog maga a sátán. Most komolyan, elég csak ránézni és érzi az ember, hogy valami nem stimmel vele. Szabadúljunk meg ezektől, meg a felépített fidesz újkulák arisztokráciától, és kezdjük el újjáépíteni az országot.
Zsuzsa Kulcsár
ROHADT SZÁNALMAS PSZICHOPATA. sAJBNÁLOM A CSALÁDJÁT. bIZTOS,,,0,, ,, ,,, OTTHONIS OLYAN ROHADT ROMA-CIGÁNY BASA. Hazánkat szánom a legjobban, hogy ilyen amerikát kiszolgáló illunináte szarházi az elnökünk. Nézzetek utána az illumináte szónak: sátánista, azaz: szabadkőműves. Tehát gátlástalan fajzat.
Cukor Nudli
Nevesse csak...másra ugy se vagy jo 😂
Viktor Kuczi
és ilyenkor gondolkozok el azon hogy ki lehet az aki ezek után is rájuk szavazott és szavazni fog. mert szerintem már csak azok szavaznak rá akik akkor is amikor először megválasztották őt. de nem gondolnak bele hogy a saját életükön kívül a saját unokáik életét is tönkreteszik azok a választók akik engedik ezeket "trónra" lépni. itt már csak két dolgot lehet tenni a saját jólétünkért: vagy el kell menni ebből az országból, vagy nem kéne megválasztani őket folyton. és nem kéne az országot még nagyobb csődbe vinné. (és akkor nem élnénk hazugságban). és most bárki mondhat bármit! a szabad szólás joga megvan! én a véleményem közöltem! és remélem hogy 4 év múlva az én véleményemre több (mai FIDESZ-es) ember rájön! 
szgabiable
Vince Török! Van egy stílusod. Menj és nevetgéljetek együtt. Ha kinevetted magad menj és gondolkozz el, hogy mit imádsz. Mert a magadfajták tartják életben az ilyen kizsákmányoló hazug rendszereket! Kíméld meg magad a választól, pontosan tudom mit várhatok a magadfajtától. Ha mégsem bírod ki, kalkuláld bele, hogy nem vagyok balos fun sem!
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...