Loading...

Munir Podumljak u TV Komentaru: Dok vlast eksperimentira narod gladuje!

225 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 13, 2014

Munir Podumljak u još jednom TV Komentaru Slavonske televizije komentirao je aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj. Uz ostalo o novoj industrijskog strategiji i optimizmu premijera Milanovića kazao je:

«Sve to vrijeme dok oni eksperimentiraju sa svojim programima koji nigdje u svijetu nisu uspjeli narod gladuje i narod pati»

«S ovakvim radom i ovakvim lutanjem u tome gdje i kako bi Hrvatska trebala ići teško da mi možemo igdje. Dobro će biti ako ne padnemo za još koju stepenicu»

«1991 godine koja je bila crna za hrvatsku povijest Hrvatska je proizvodila 450 tisuća tona čelika. Hrvatska danas u miru i prosperitetu proizvodi 15 tisuća čelika i toliko o tom gospodarskom rastu i gospodarskoj strategiji»

«Volio bih da se optimistične prognoze mogu ostvariti , ali mislim da je Hrvatska daleko od točke kada je to mogla ostvariti. U ovom trenutku nas čekaju, prije ili poslije, bolni rezovi. Što kasnije dođu to će teže biti spasiti zemlju od gospodarskog sloma»

O Karamarku i Milanoviću...

«Mi nismo u situaciji da se zabavljamo ratom između Tomislava Karamarka i premijera Milanovića. Imamo stvarne probleme i trebaju nam stvarna rješenja, a niti jedan niti drugi ih ne nudi»

Pogledajte i što je Podumljak kazao o nadolazećim predsjedničkim izborima, preferencijalnom glasovanju i brojnim drugim temama.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...