Loading...

konferencija zenska platforma za razvoj srbije uvodna izlaganja

103 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 1, 2014

super-info.rs

31.10.2014.

Integrisanje rodne ravnopravnosti u sve društvene oblasti

U organizaciji Fridrih Ebert fondacije, u HKPC Galeria danas je počela s radom treća po redu konferencija „Ženska platforma za razvoj Srbije“ koja se održava na Paliću od 2000.godine.Ovogodišnja konferencija trebala bi dati snažan pečat razvoju zemlje u pravcu maksimalnog doprinosa dobrobiti svih građanki i građana, te bezuslovno integrisati princip rodne ravnopravnosti u sve društvene oblasti.


Konferencija će obuhvatiti tematiku iz oblasti vladavine prava, političke participacije, bezbednosti i eliminisanje nasilja nad ženama, zapošljavanja i preduzetništva, medija i kulture, žene i nove tehnologije. Na konferenciji je uzelo učešće oko stotinu angažovanih žena na javnim poslovima iz različitih institucija, parlamenta, akademske zajednice, civilnog društva, privatnog sektora, političkih partija, sindikata, medija, umetnosti i kulture, u cilju definisanja platforme zajedničkog delovanja.

Prethodne dve konferencije su imale ključni značaj na planu razvoja demokratskih promena i trasiranja evropskog puta Srbije.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...