Loading...

#PåÄventyrMedMitsubishi

TRAILER - "På äventyr med Renata Chlumska och Mitsubishi Motors"

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 19, 2019

Vinn ett äventyr tillsammans med en av Mitsubishis ambassadörer!
För Mitsubishi finns alltid äventyret runt hörnet. Tillsammans med våra äventyrslystna och naturälskande ambassadörer – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt, har du chans att upptäcka naturen och låta dig inspireras eller utmanas.

I december var det grand final i vår tävling ”På Äventyr med.” Vinsten var ett expeditionsäventyr med Mitsubishis ambassadör, superäventyraren Renata Chlumska. Final betyder förstås extra allt, därför kunde vi stolt gratta tre lyckliga vinnare som fick komma till Renatas basläger i Jönköping och följa med på hennes vardagsträning ute i skogen före soluppgången.

Stort grattis till Linda Björk, Jonas Forsärla och David Aspnor! Som alla vann genom att berätta om sina drömäventyr och hur Renata skulle kunna hjälpa till med konkreta tips och råd för att lyckas nå sina mål. Äventyret började på kvällen med samling vid lägerelden och samtal om livets små och stora äventyr, därefter var det övernattning i tält och vindskydd. Klockan fyra på morgonen var det uppstigning och träningskläder och pannlampa på för att börja dagen med Renatas träningsrunda på 6 km i skogen vid Hallbystugan. Det var ett laddat gäng som lämnade Jönköping, fulla med inspiration och pepp inför framtida äventyr.


Vinnarbidrag:

”Hej Renata och Mitsubishi!
Nästa sommar ska jag tillsammans med min goda vän Mattias Åkerblom genomföra vårt livs äventyr genom att under ca 2 mån cykla till Afrika.
Att så här i projektering och uppbyggnadsfasen få byta svettiga och discopumpande spinningsalar mot de småländska skogarna och hämta inspiration från en av Sveriges främsta äventyrare hade varit en dröm.
Att jag dessutom pga sjukdom missade Renatas företagsföreläsning för en tid sedan gör mig än mer inspirerad att ta del av hennes tips och råd inför nästa års äventyr. /DAVID

”Mitt drömäventyr har i och med familjelivet just nu landat i att jag återigen vill hitta ut i naturen, att ta mig för att komma ut och göra de där småäventyren. Att i vardagen gå/cykla/paddla ut i naturen och sova under bar himmel eller vindskydd i all sin enkelhet. Det var så länge sen jag över-huvudtaget tog mig ut och jag vill komma ut både själv och med mina barn när de blir lite större. Jag hoppas att Renata kan få mig att se hur lätt det är att ta sig ut!" / JON

"Hej. Mitt drömäventyr är att ensam gå Gröna bandet. Dvs vandra 130 mil Treriksröset – Grövel-sjön Att få utmana mig själv och min kropp. Att få pressa mitt psyke för att se om jag har pannben nog att sätta en fot framför den andra i många veckor. Att få möta mer nya fantastiska människor där ute, som åxo är på äventyr i svenska fjällvärlden. Jag vet att Renata med all den kunskap hon har i sin ryggsäck kan inspirera mig. Främst i hur jag möter de där trösklarna som är lite högre än andra. Hur jag ska handskas med mig själv de dagar då det kanske regnat och blåst i en vecka. Tältet kanske har blåst sönder. Den frystorkade maten börjar växa i munnen. Och fötterna värker. För jag vet att de dagarna kommer, allt är inte vackra solnedgångar och glamour på en så lång vandring. När ångest panikkänslor rädslan kommer, då vill jag inte ge upp. Jag vill verkligen ge-nomföra detta äventyr" /LINDA

Se och läs om de andra ambassadörens vinnardagar på vår hemsida https://mitsubishimotors.se/aventyr/p...

#PåÄventyrMedMitsubishi#PåÄventyrMedMitsubishi

Comments are turned off
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...