Loading...

Sooner or later... - Addig jár a korsó a kútra...

450,466 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 24, 2014

This time they got me. What I didn't count with, was the pain. I've hit the barrier with my right chest, broke seven ribs, they pierced my lungs, got pneumothorax. I've spent 5 days in intensive care and then 3 weeks in hospital. I lost 10 kg's, and now I'm at home, recovering, it will take at least another month until I'll be able to work. Doctors say I'll recover fully. I want to express my thanks to the couple who called the ambulance, a sweet lady who helped me until the ambulance came, the guys who took me to the hospital and finally all doctors and nurses who cured me in the hospital.
And especially God, who was there with me the whole time.

Ezúttal elkaptak. Amire nem számítottam, az a fájdalom. Eltaláltam a korlátot a jobb mellkasommal, eltörtem hét bordámat, azok átszúrták a tüdőt, légmellem lett és levált a tüdő egy része. 5 napot töltöttem az intenzív osztályon, és aztán 3 további hetet a kórházban. Lefogytam 10 kilót, és most otthon lábadozok, legalább még egy hónap, mire képes leszek ismét dolgozni. Az orvosok szerint teljesen meg fogok gyógyulni. Szeretném kifejezni a köszönetemet a párnak, akik hívták a mentőt, egy hölgynek, aki segített nekem, míg megjöttek a mentők, a mentősöknek, hogy elláttak és bevittek a kórházba, és minden orvosnak és nővérnek, akik gyógyítottak.
De legfőképp Istennek, aki velem volt az egész idő alatt.

2014-07-25
Megvan a buszsofőr, de természetesen nem publikálom, ki az. A videó nyomán történt vadászathoz semmi közöm, az már a média szenzációhajszája, a rendőrség pedig teszi a dolgát, a felvétel természetesen bizonyíték lesz. Nem haragszom a sofőrre, ugyanazt tette, mint annyi más társa buszon, személyautón stb. csak most az 5 centi nem kívül volt, hanem belül. Nagyon kemény munkájuk van, ki vannak zsigerelve, fáradtak, idegesek, az igazság az, hogy nem számítanak ránk, biciklistákra.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...