Loading...

Jungelpatruljen - Jungelens helter, Ep 3: Koko - Kidnapped! (VHS-ripp med norsk tale)

4,610 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 24, 2012

Med norsk tale av de legendariske dubberne fra "Simba the King Lion" og "Legenden om Zelda i Undergrunnen"! Nok en gang trues det Forente Jungelriket av katastrofe, og Kong Leo kan ikke engang kontrollere sin egen hale. Jungelpatruljen er eneste redning for rikets fortvilte innbyggere. Med Donna Due som assistent legger de tapre og intelligente patruljemedlemmene i vei for å trosse ulven Bain og hans slemme venner.

Blant dubbernes mange fascinerende VHS-prosjekter må "Jungelpatruljen - Jungelens helter" sies å være noe av det mest obskure de har vært involvert i. Serien er faktisk så obskur at bare å finne informasjon om den på nettet er en enorm utfordring. Likevel er nok den største utfordringen å klare å se hele VHS-en, for "Jungelpatruljen" er definitivt et av dubbernes mer krevende verker.

Fra baksiden av VHS-en: "Etter et kraftig regnvær ryker den store dammen, byen nedenfor er truet. Jungelpatruljen rykker ut for å hjepe de nødlidende. Ulven Bain forsøker likevel å stoppe patruljen, men den modige Jungelpatruljen trosser alle farer når det gjelder å redde byen fra en katastrofe. Ulven og hans ekle medhjelpere er i helene på våre venner. Følg Jungelpatruljen på nye eventyr i jungelen. Kong Leo sender ut Jungelpatruljen på et oppdrag, å hugge ned de beryktede "Dommedagsblomstene" innen de begynner å blomstre. Klarer de det?"

Originalens tittel: Urikupen Kyujotai (ウリクペン救助隊).
Skapt av Mitsuro Kaneko.
Opprinnelig produsert i Japan i 1974-75 av Tatsunoko Productions.
Vist på amerikansk og europeisk TV fra begynnelsen av 90-tallet som "Jungle Tales".

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...