Loading...

Tilitoimisto Espoo

141 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Streamed live on Jul 3, 2014

Tilitoimisto haussa alueella Espoo ja Helsinki? Jos olet yrittäjä ja sinulla on tilitoimisto hakusessa, suosittelen vilkaisemaan tällaisen kuin http://accountingrocks.fi

(nettisivut ei ole ihan viimeisintä uutta, mutta ihmiset niiden takana on kyllä aivan timanttisia!)

Aloitin itse yrittäjänä syksyllä 2013. Nopeasti sitten totesin, että numeroiden pyöritteleminen ei ole minua varten, joten jostain - mieluiten kaupungista Espoo - pitää nyt löytää hyvä tilitoimisto.

Tutkailin muutamiakin vaihtoehtoja, minkä jälkeen kävin pyörähtämässä Accounting Rocksilla. Omana paikkakuntana on Espoo, joten tämä tilitoimisto sijaitsi minulle oikein hyvällä paikalla (juuri nyt en asu pk-seudulla, mutta olen edelleen heidän asiakas).

Jos olet paikkakunnilta Espoo, Helsinki, Vantaa (tai muut lähialueet), kannattaa kyllä tsekata tämä tilitoimisto. Tässä muutamia minut vakuuttaneita syitä.

1. Kokemus kansainvälisistä kuvioista
Toimin itse lähes pääosin Suomen ulkopuolella, minkä vuoksi kokemus kansainvälisestä verotuksesta ja muista kuvioista on ollut erittäin hyvä homma!

2. Rahalliset säästöt
Hyvän asiantuntijan tunnistaa siitä, että hän pystyy joko säästämään tai tuomaan lisää rahaa pöytään. Näin on käynyt heidänkin kanssaan (vaikka oman pienen yritykseni numerot toki pieniä vielä ovatkin).

3. Henkilökohtainen palvelu
Accounting Rocksilta saa aina ihmisen nopeasti kiinni ja vastauksia kysymyksiin (joita itselläni alkuvaiheessa piisasi). He jaksavat neuvoa ja auttaa kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

4. Järkevä hinta
Sanon "järkevä", koska he tuskin ovat kaikkein halvin mahdollinen tilitoimisto pääkaupunkiseudulla. Eivät he kalliitakaan ole, mutta jostain varmasti löytyisi vielä halvempikin. Omasta mielestäni he kuitenkin tarjoavat paljon, paljon enemmän kuin mitä he kuukausittain veloittavat.

Jos sinulla siis on yritykselle tilitoimisto haussa - erityisesti, jos olet alueella Espoo, Helsinki tai Vantaa - suosittelen kyllä käymään Accounting Rocksilla juttelemassa. Olen heihin todella tyytyväinen ja uskallan kyllä suositella heitä aivan sataprosenttisesti.

Yrityksen kirjanpito voi olla sen verran aikaavievää puuhaa, että kunnollinen tilitoimisto on mielestäni ihan ehdoton juttu. Muutoinkin erinäiset palvelut helpottavat elämää, kun voit kliseisesti "keskittyä omaan osaamiseesi". Totta se kuitenkin on: jos kirjanpito olisi sinulle tarkoitettu homma, kannattaisi ehkä vaihtaa kokonaan alaa ja perustaa tilitoimisto. Jos taas ei, kannattaa antaa tämä tilitoimiston tehtäväksi.

Joten teitpä mitä hyvänsä, hoida homma nyt jotenkin kuitenkin kuntoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ppTT2...

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...