Loading...

Summer Cart версия 7.5 - Направи си сам дизайн

764 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 8, 2015

Summer Cart версия 7.5 - Направи си сам дизайн

Здравейте, днес ще ви запозная с новия дизайн редактор, който създадохме за версия 7.5 на Summercart. Вляво можете да видите редактора в пълната му функционалност като най-долу са разположени бутоните „Запази“ и „Затвори“, а вдясно е бутона „Дизайнер“ чрез който лесно можете да скриете и покажете редактора. Новото при този редактор е, че при него промените се случват мигновенно. В това видео ще обърнем внимание на „Цветови схеми“ и „Визия“.
Ще започнем с „Цветови схеми“. По принцип всяка една визия има цветова схема по подразбиране. Под името на всяка визия можете да видите цветовете, които участват в нея. Смяната става лесно – натискате върху цветовата схема, която искате и тя се сменя на момента. Предполагам забелязвате, че с промяна на схемата се сменя и информацията на началната страница, но тази функция при вас няма да бъде налична, тъй като тя е направена само с демонстративна цел. Влезете ли във „Визии“ ще видите,че за момента предлагаме само две визии – Монако HD и Хамелион HD като и двете са респонсив, или иначе казано могат да се използват за мобилни устройства. В бъдеще се очаква не само визиите, но и цветовите схеми да са повече.
Моля, имайте напредвид, че докато не натиснете бутона „Запази“, нито една от промените няма да бъде запазена.
В следващи видеа ще ви запозная с останалата функционалност на новия дизайн редактор и ще ви покажа как да направите свои собствени визии.

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...