Loading...

Ystävyys

16,934 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 3, 2010

I DON't OWN THE AUDIO. (Hanson-I will come to you) This use does not infringe copyright (e.g. it is fair use under US law), so please don't take this video down!

Tämä video on omistettu hevostalli.netissä meitä haukkuneille ihmisille. Viimeiset kaksi vuotta sinne on jaksettu useamman kerran linkitellä kuviani arvosteltaviksi, tietysti pahimmat haukut on kirjoitettu tunnistamattomalla nimimerkillä. Tässä jotain keskusteluista poimittua, jotta asiasta tietämättömät saavat jonkinlaisen käsityksen.

"Future's Hope on entinen ravuri ja tottunut siihen, että revitään suusta. Se on tottunut myös siihen, että ratsastaja persähtelee ja tömisee selkään koko ajan. Hevosen omistaja Kaktu hokee jatkuvasti, kuinka hevonen ei suostu hyppäämään jos hypyissä myötää ohjia, joten siksi hänen on vedettävä siltä suupielet korviin Samoin hän hokee sitäkin, että hevosta tuskin haittaa se, että hän putoaa perseelleen joka hypystä kun hevonen kuitenkin hyppää ihan innoissaan"


"Katsoin videon toisensa perään ja mitä enemmän katsoin sitä enemmän järkytyin! Osaamaton ratsastaja + osaamaton ravuri hyppää METRIÄ ratana. Likka jää suuhun joka esteellä. Ei myönnä ohjaa lainkaan. Istuu miten sattuu ja hevosta häiriten. hevonen ei edes pysy laukassa vaan sotkee jotain passinelitahtiravi sekoitusta (mitä muuta osaamaton ja kouluttamaton lv voisi edes tehdä?) ja ponnistaa 2 metriä ennen estettä jonka jälkeen laskeutuu suupielet korvissa ristilaukalle ja kameran takana huudetaan "HYVÄ!"... O_o
Miksi ihmeessä tollasille aloittelijoille annetaan käsiin kouluttamattomia ravureita? Tuossa on vaarassa sekä ratsastaja ja hevonen.
*EN TUNNE HENKILÖÄ, ENKÄ OLE KATEELLINEN*
pistää vaan vihaksi tuollainen päätön touhu ja leikkiminen eläimen kustannuksella." Lisäksi huvitti nämä kuvat jossa työskentelevät "sileällä" joissa tyttö istuu vinossa koska haluaa nähdä hevosen pään?8)

"toi futuran laukka on lämminveristen huonoimmasta päästä.
löytyy niitä huomattavasti paremmin laukkaaviakin.
korkeet esteet ei tee hyvää laukkaa tai hyvää hyppytyylia tai edes hyvää hevosta."

"kaktu, sun kannattais käydä kunnon tunneilla keskittymässä omaan istuuntaas, se kun on aivan PERSEESTÄ. pilaat oman hevoses istunnallas."

"Hurjata näyttää kun kädet lepattavat kyynärpäistä kuin tyttö yrittäisi lentää :o
Ja se että "kehittymisvideossa" oli kuvia kun Futura meni kaula kaarella.. ei varmasti olisi mennyt jos tytöllä ei olisi ollut käsiä alhaalla niin, että kun hevosen pää on ylhäällä, ottaa ikävästi suupieliin kiinni kuolain, jolloin yleisesti hevoset laskee pään alas ja noiden gramaanien kanssa.."


Viimeksi toissapäivänä sinne oli jälleen aloitettu keskustelu, joka oli sävyltään niin törkeä, että onneksi poistettiin ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Siitä sain nyt sitten inspiraation tehdä tällaisen videon, vaikka onhan tämä pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa.

Yksinkertainen video, jonka tarkoitus on muistuttaa ihmisiä siitä, että tärkeintä on hyvä suhde hevoseen.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...