Loading...

Creating Spaces - presentatie Kris Luyten

161 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 24, 2011

Donderdag 29 oktober werden pers, professionals en geïnteresseerden uitgenodigd voor een preview van dit prototype en voor een debat over het gebruik van multitouch technologie in een culturele omgeving.

Creating Spaces is een Europees (EFRO) onderzoeksproject van de Media& Design Academie (KHLim), Z33 en EDM (Uhasselt). Er wordt gewerkt aanmultitouch tafel met een open en participatieve interface die enerzijds gebruikt kan worden in en tijdens face-to-face workshops, alsook als een tool in tentoonstellingen om bezoekers meer inzicht te geven in het artistieke proces.

EDM, het expertisecentrum voor Digitale Media is naast dit EFRO-project ook een partner in het project 'MuTable' van Kunstencentrum Vooruit. iesbeth Huybrechts van MDA stelde het Creating Spaces voor, Kris Luyten van EDM deed hetzelfde voor het MuTable project. Kris Luyten en Philippe Bekaert van EDM gingen in gesprek met Jan Boelen van Z33 en Henk Catry van de Vooruit over de integratie van multitouch technologie binnen een kunstencentrum.

Johannes Taelman (EDM) en Thomas Laureyssens (MDA) demonstreerden de nieuwe multitouch tafel.

http://www.z33.be/en/projects/creatin...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...